Son dakika Galatasaray haberleri... 9 yıllık hayal gerçek mi oluyor? Jürgen Klopp gözden çıkardı, Galatasaray talip oldu

Son dakika Galatasaray haberleri... Liverpool Menajeri Jürgen Klopp tarafından kadroda düşünülmeyen ve satış listesine konulacak olan İsviçreli kanat oyuncusu Xherdan Shaqiri için Galatasaray devreye girdi. Sarı-kırmızılılar, Shaqiri ile 2011-2012 devre arasında resmi transfer görüşmeleri yapmış fakat bir netice alamamıştı.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray transferde atağa geçti! Sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan Xherdan Shaqiri için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Takvim'de yer alan habere göre Liverpool'un hocası Jürgen Klopp tarafından önümüzdeki sezon istenmeyen Shaqiri satış listesine konunca, Cimbom şimdiden transfer görüşmesi için harekete geçti.

Son dakika transfer haberi... Valentin Rosier'den menajerine Galatasaray telefonu

ASLAN'IN ELİ RAHATLAYACAK

Cimbom'un Liverpool'un aldığı karar sonrası eli rahatlayacak. Galatasaray yöneticilerinden Işıtan Gün'ün Liverpool ile masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim milli yıldızı veto etti

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'inde bu transferi çok istediği biliniyor. 2018 yılından beri Liverpool'da forma giyen Shaqiri'nn kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Gedson Fernandes misillemesi

EURO 2020'DE ÇOK BAŞARILYDI

Xherdan Shaqiri, İsviçre formasıyla Euro 2020'de başarılı bir performans sergilemişti. 29 yaşındaki kanat oyuncusu 5 maçta forma giymiş, 3 gol atarken 1 de asiste imza atmıştı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Gönderin gitsin! Vitor Pereira'dan Fenerbahçe'de kıyım

2012'DE OLMAMIŞTI

Galatasaray, 2012 kış transfer penceresinde Shaqiri'nin transferi için olumlu bir sonuç elde edememiş, sarı-kırmızılı kulüpten o günlerde "23 Ocak 2012 tarihinde transferi için resmi görüşmelere başlamış olduğumuzu bildirdiğimiz profesyonel futbolcu Xherdan Shaqiri ve kulübü F.C. Basel ile anlaşmaya varılamamış ve görüşmeler sonlandırılmıştır." açıklaması yapılmıştı.