Son dakika Galatasaray haberi: İki yıldızla yollar ayrılıyor

Avrupa'da dikkat çeken performansını henüz lige yansıtamayan ve inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray'da Ocak ayı çalışmaları başladı. Fatih Terim, iki ismin üzerini çizdi; gidiyorlar!

Milliyet

Ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da eldeki maliyeti yüksek futbolcuların elden çıkarılması gerekiyor. Terim'in raporu doğrultusunda sarı-kırmızlı takım, ocak ayında 2 futbolcusuyla yollarını ayıracak.

SIRA AYRILIKLARA GELDİ

Galatasaray, 2020-2021 yaz transfer sezonunda kadrosunu büyük oranda yenileyerek flaş yıldızları kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı yönetim, 10 yeni isimle anlaşarak takımı güçlendirdi. Cimbom'da sıra ayrılacak futbolculara geldi...

SADECE FALCAO GİTTİ

Takımda performansı düşük ve maliyeti yüksek olan oyuncularla Ocak ayında kesin olarak yolların ayrılması istendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim yaz döneminde sadece Falcao ile vedalaşabilmişti.

İKİ YILDIZLA YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray'da gerek maliyetleri gerek de performansları ile sorgulanan iki tecrübeli futbolcu için yolun sonu gözüküyor. İşte o isimler;

FEGHOULİ VE BABEL YOLCU

Yüksek ücretleri nedeniyle yaz döneminde gözden çıkarılan ama elde kalan Feghouli ve Babel'le devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

HEDEF TASARRUF

Cim-Bom'da her iki ismin ayrılması durumunda sezon sonuna kadar alacakları bonuslar ve yarım sezonluk ücretlerinden tasarruf edilmesinin de planlandığı belirtildi.

4-5 MİLYON EURO KÂR

G.Saray bu operasyonu oyunculara belli bir ücret ödemesi gerçekleştirir ve oyuncuların bonservislerini kendilerine verirse yaklaşık 4-5 milyon euro tasarruf sağlamış olacak.

GELECEK PARAYLA KANAT TRANSFERİ

Sarı-kırmızlı takım, iki oyuncunun ayrılmasıyla beraber belli bir bütçeye kavuşacak. Böylece Galatasaray Ocak ayında takıma bir kanat oyuncusunun transferinin yapılacağı belirtildi.

(Milliyet)