Son dakika Galatasaray haberi... Burak Elmas'ın duyurduğu isimden Galatasaray'a kötü haber geldi

Son dakika Galatasaray haberi... Burak Elmas'ın geçtiğimiz günlerde transferi için açıklama yaptığı Nicolae Stanciu için oyuncunun kulübü Slavia Prag'tan resmi açıklama geldi. Çekya ekibi, yönetim kurulu toplantısında oybirliği ile aldıkları kararı duyurdu.

Galatasaray'ın transferi için ç.alışmalarını sürdürdüğü Nicolae Stanciu için Slavia Prag'dan açıklama geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, yönetim kurulunda oybirliği ile Nicolae Stanciu'nun takımda kalmasına karar verdiklerini söyleyen kulüp başkanı Jaroslav Tvrdik, "Teknik kadromuzun da dahil edilerek genişletilen yönetim kurulu toplantımızı Pazartesi günü yaptık ve Stanciu'nun takımda kalmasına oybirliği ile karar verdik. Nico, hedeflerimiz için önemli bir oyuncu. Teklif edilen meblağ karşısında takımdan ayrılma ihtimali bizim için kabul edilemezdi." ifadelerini kullandı.

PSV-Galatasaray muhtemel 11'ler: Galatasaray avantaj avında

Galatasaray Başkanı Burak Elmas geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Stanciu ile ilgilendiklerini doğrulamış ve "Nicolae Stanciu için bir görüşmemiz oldu, kulüp başkanlarıyla direkt görüştüm. Menajer savaşlarını engellemek için direkt kulüp başkanlarıyla görüşüyoruz. Galatasaray transfer görüşürken aracı kullanmasına gerek yok. Nicolae Stanciu için talep edilen rakam ile bizim düşündüğümüz rakamlar arasında fark var; görüşmelerimizi sürdürüyoruz." demişti.

Burak Elmas'ın ayrılacak isimlerle yaptığı görüşmenin detayları belli oldu

SLAVIA PRAG 6 MİLYON 750 BİN EURO İSTEDİ

Yıllık maliyetinin yaklaşık 1,5-2 milyon euro arasında olması beklenen Stanciu için Slavia Prag'ın istediği bonservis 6 milyon 750 bin euroydu.

Rakamı yüksek bulan sarı kırmızılılar, "Biz Stanciu'yu almak istiyoruz ancak bir teklif yapabilmemiz için sizin istediğiniz rakamın gerçekçi olması gerekir." diyerek beklemeye geçmişti. Prag'dan geri dönüş bekleyen Galatasaray'ın bonservis için gözden çıkardığı rakam 4,5 milyon euroydu. (46,3 milyon TL)

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Taraftar yeni bir çıkış beklerken...

Son dakika transfer haberi... Ne Beşiktaş ne Galatasaray ne de Fenerbahçe! Fatih Karagümrük'ten yılın bombası: Ahmed Musa...