Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Vitor Pereira'dan özel istek: Marius Wolf hamlesi

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala gaza basan Fenerbahçe sol kanada mutlak bir takviye yapmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde orijinal bölgesi kanat olan sadece 4 oyuncu var. Sağ kanatta Bright Osayi-Samuel ve Ferdi Kadıoğlu varken, sol kanadı ise yeni transferler Diego Rossi ile Burak Kapacak kapatıyor. Burak'ın ise henüz lisansı çıkarılabilmiş değil.

Vitor Pereira, sol kanada bir takviye yapılmasını isterken yönetime ise istediği oyuncuyu aktardı.

A Spor'un haberine göre Fenerbahçe, kanat transferi için kariyerini Borussia Dortmund'da sürdüren Marius Wolf'u gündemine aldı.

Kanatlarda oynayabilen Alman oyuncu Bundesliga'da 3 hafta tamamlanırken sadece 17 dakika süre alabildi. Kanarya oyuncuyu uygun bir bedelle kiralayıp transferi noktalamak istiyor.

Wolf, geçtiğimiz sezonu FC Köln'de kiralık olarak geçirdi. Burada 35 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 2 gol atarken 3 de asist yaptı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro.

Gheorghe Hagi'den Alex de Souza sorusuna yanıt: Ben tarihi sahanın içinde yazdım

DORTMUND'A 5 MİLYON EURO BEDELLE GELMİŞTİ

27 Mayıs 1995'te dünyaya gelen Marius Wolf, 1860 München altyapısından yetişti. 2016 yılında ise Hannover 96'ya transfer olarak kariyerinde yükselişe geçti. 2018 yılında 5 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olan Marius Wolf'un, sarı-siyahlarla 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Fatih Terim ile Rui Costa arasında Gedson Fernandes zirvesi