Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Rubin Kazan, Pelkas için teklif yükseltti

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Lacivertlilerin sezon başında PAOK'tan 1,6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas için Rubin Kazan bir teklif daha yaptı. Daha önce 7 milyon euroluk teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalan Rus ekibi, teklifini 10 milyon euroya çıkardı. Rubin Kazan'a ‘sezon sonunda görüşelim' cevabı veren Kanarya'nın istediği rakam ise 15 milyon euro.

Fenerbahçe'nin bir yıldızı için daha cazip bir teklif aldı.

Dimitris Pelkas için daha önce 7 milyon euroluk teklifle Sarı-Lacivertlilerin kapısını çalan Rubin Kazan, yaptığı teklifi yükseltti.

Rus ekibi Rubin Kazan, Fenerbahçe'nin kapısını Pelkas için bir kez daha çaldı! Sezon başında PAOK'tan 1.6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Pelkas, gösterdiği performansa taraftarların gönlünde taht kurdu. İşte Fenerbahçe'ye yapılan teklifin ayrıntıları...

TEKLİF 10 MİLYON EUROYA YÜKSELTİLDİ

Rubin Kazan, Pelkas için teklifini 10 milyon euroya yükseltti. 15 milyon Euro'da direten Fenerli kurmaylar "Sezon sonu görüşelim..." dedi.

ÖNCEKİ TEKLİF 7 MİLYON EURO İDİ

Daha önce Pelkas için Fenerbahçe'nin kapısını 7 milyon Euro teklifle çalan Rubin Kazan bu teklifini 10 milyon Euro'ya çıkardı.

"SEZON SONUNDA GÖRÜŞELİM"

Fenerbahçeli kurmaylar ise işi biraz ağırdan alıyor. Rus kulübü yetkilileri ile yapılan görüşmede 15 milyon Euro'dan taviz vermeyen Fenerbahçe, "Sezon sonu görüşelim" cevabını verdi.

SEZON SONU HAREKETLİ GEÇECEK

Şampiyonluk yarışına kilitlenen Fenerbahçe'de yönetim Pelkas'ın konsantrasyonunu bozacak bir gelişle istemiyor. Ancak sezon sonunda Pelkas için hareketli günler yaşanacağı kesin.

(Sabah)