Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarri ile Koç zirvesi

Erol Bulut'un yerine teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nu getiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, ünlü İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile görüştü. Prensipte anlaşıldı. Haftaya bir buluşma daha yaşanacak.

AKŞAM

Erol Bulut'un ardından takımı lig sonuna kadar Emre Belözoğlu'na emanet eden Fenerbahçe, yeni sezon için kolları sıvadı. Başkan Ali Koç, dünyaca ünlü İtalyan çalıştırıcı Maurizio Sarri ile masaya oturdu.

Ajansspor'un haberine göre, Koç, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile bir görüşme gerçekleştirdi ve prensip anlaşmasına vardı. Koç, kulüp çalıştırmayan Sarri ile önümüzdeki hafta bir görüşme daha gerçekleştirip nihai noktayı koyacak. 62 yaşındaki Sarri, son olarak geçen sezon Juventus'u çalıştırıp şampiyon yaptı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Joachim Löw, veda turunda

GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Chelsea'yi de UEFA Avrupa Ligi şampiyonu yapan Sarri, Napoli'ye oynattığı futbolla büyük beğeni kazanmıştı. Asıl mesleği bankacılık olan Sarri, 40 yaşına girince işinden istifa edip futbola adım atmıştı. İtalyan Hoca, genellikle çalıştırdığı takımlarda 4-3-3 sistemini uyguluyor. Ofansif futbolcu tercih eden Sarri konusunda geri sayıma geçildi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 'Mini Zlatan' sarı-lacviertlilere