Son dakika Fenerbahçe haberleri... Vitor Pereira, 'Hızlı ve iş bitirici birisini istiyorum' dedi; yönetim harekete geçti

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon kadrosuna katamadığı 23 yaşındaki Nijeryalı yıldız Samuel Kalu için atağa kalktı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın isteği üzerine sağ kanada takviye yapmak için kollar sıvandı. Pereira, hazırlık maçlarında Osayi ve Nazım'dan bir türlü istediği verimi alamadı.

Takvim'in haberine göre, orada daha hızlı ve iş bitirici bir oyuncu isteyen Portekizli teknik adam, Samuel Kalu'nun transferine onay verdi. Fenerbahçe, geçen sezon da gündeme gelen yıldız için harekete geçti.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de bir ayrılık daha

ŞARTLAR MASAYA YATIRILACAK

Sağ kanada yıldız bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta Fransız ekibi Bordeaux'un yöneticileriyle bir araya gelmesi bekleniyor. Bu görüşmede transfer şartları masaya yatırılacak ve ortak bir yol bulunacak.

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe aradığı golcüyü Fransa'da buldu

SÖZLEŞMESİ 2023'TE SONA ERİYOR

Asıl mevkisi sağ kanat olan Nijeryalı yıldız Samuel Kalu, görev verilmesi halinde sol kanat ve forvet arkası olarak da görev yapabiliyor. 23 yaşındaki yıldız oyuncunun Bordeaux ile sözleşmesi 2023 yılının yazında sona eriyor.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Vitor Pereira, yıldız isimlere kapıyı gösterdi! Fenerbahçe'de 5 ayrılık daha

20 MAÇTA 4 GOL VE 1 ASİST

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan başarılı oyuncu 2018 yılında Gent'ten Bordeaux'ya 8.5 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olmuştu. Kalu geçen sezon Ligue 1'de 20 maçta 4 gol ve 1 asist üretti.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Altay Bayındır'a Inter kancası