Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ve buluşuyorlar! Kanarya'dan Sead Kolasinac hamlesi

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 2021-2022 sezonu için çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, Mesut Özil'in yakın arkadaşı Sead Kolasinac'ı radarına aldı. Geçtiğimiz sezonu Schalke 04'te kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcunun bu yaz Arsenal'den ayrılması bekleniyor.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu doğrultuda bir kadro inşa etmeye çalışan Fenerbahçe, geride bıraktığımız sezonu Schalke 04'te kiralık olarak geçiren Sead Kolasinac'a kancayı taktı.

Mesut Özil ile yakın arkadaş olan Kolasinac için Arsenal'ın oyuncuyu gözden çıkardığı ve yolların ayrılacağı beklenirken, Fenerbahçe'nin ise transfer için devrede olduğu aktarılmakta.

Transfer yarışı kızıştı: Beşiktaş istedi, Fenerbahçe de talip oldu! Rafael Santos Borre...

FENERBAHÇE TRANSFERDE RAKİPSİZ DEĞİL

Fanatik'in The Sun'dan aktardığına göre, Arsenal, 2022'de sözleşmesi bitecek Kolasinac'ı kadroda düşünmüyor. Geride kalan sezonu geçirdiği Schalke'nin de tutamayacağı belirtilen Kolasinac için Fenerbahçe, devreye girerken İtalyan ekipleri Fiorentina ve Lazio'nun da transfer adına istekli oldukları belirtiliyor.

27 yaşındaki savunma oyuncusu, sezonun devre arasında kiralandığı Schalke'de 17 maça çıkarken 1 gol, 1 asistlik de skor katkısı sağlamıştı. Ağırlıklı olarak sol bekte görev yapan Kolasinac, zaman zaman savunmanın ortasında da görev almıştı.

SALDIRI GİRİŞİMİNDE YANINDAYDI

Kolasinac, Arsenal döneminde Mesut Özil'in en yakın arkadaşı olarak bilinmekteydi.

Öyle ki İngiltere'nin başkenti Londra'da 25 Temmuz 2019 tarihinde ikili, araçta bulundukları sırada motosikletli iki kişinin bıçaklı saldırı girişimiyle karşı karşıya kalmıştı.

Yayımlanan görüntülerde, Mesut Özil'in kapıları kilitleyip hareket ettiği, araçtaki takım arkadaşı Bosna Hersekli Sead Kolasinac'ın ise dışarı çıkarak bıçaklı saldırganlara karşı koymaya çalıştığı görülmüştü.

Özil daha sonra aracını yol ortasında bırakarak yakınlardaki bir Türk restoranına girip yardım istemişti. Saldırganlar sonrasında yakalanmıştı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in yeni takımını duyurdular! Bir yıldızdan diğerine...