Son dakika Fenerbahçe haberleri... Teknik direktör konusunda sıcak gelişme: Marco Silva...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Yabancı ve tecrübeli bir hocayı takımın başına getirmek isteyen Fenerbahçe'de listenin üst sıralarında yer alan Paulo Fonseca'nın Tottenham'la anlaştığı haberleri gelirken İtalyanlar, Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya attı.

Yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sabah saatlerinde Paulo Fonseca ismi gündemdeki yerini korurken Portekizli hocanın Tottenham yolunda olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Bu gelişmenin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fanatik'in İtalyan gazeteci Nico Schira'dan aktardığına göre, Fenerbahçe'nin Marco Silva için araştırma halinde olduğunu duyurdu. Schira, Portekizli teknik adamın da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı vurguladı, henüz resmi bir teklifin olmadığını aktardı.

Cenk Tosun'un forma giydiği Everton'daki görevine Mayıs 2018'de başlayan Silva, Goodison Park serüvenindeki 60 maçta 24 galibiyet alabildi.

Sporting Lizbon ve Olimpiakos maceralarının ardından İngiltere'ye adım atan Silva, sırasıyla; Hull City, Watford ve Everton'da görev aldı. 43 yaşındaki Portekizli teknik adamın kariyerinde 3 kupası bulunuyor.

FENERBAHÇE SILVA İÇİN YETKİ VERDİ İDDİASI

Öte yandan Vole'nin haberine göre ise Fenerbahçe, Marco Silva için ROGON menajerlik firmasına tam yetki verdi. Hatta taraflar arasında 2+1 yıllık sözleşme süresi için görüşmeler başladı.

"MARCO SİLVA BANA ADİL DAVRANMADI"

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor'da bir programa konuk olan Cenk Tosun'un Marco Silva ile ilgili şu sözleri dikkat çekmişti:

Big Sam'le çok güzel bir sezon geçti. Sonra Marco Silva geldi. Daha modern futbol oynamamız isteniyordu. İyi oynadığım maçlardan sonra Everton'da oynamadığım maçlar oluyordu. Milli takımda 3 gol atıyordum, döndüğümde yine oynatmıyordu. Başka oyunculara verdiği krediyi bana vermedi. Hiçbir zaman küsmedim ama bana adil davranmadı.