Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertliler yabancı hocada karar kıldı, ilk temas olumsuz...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Tarihinin en uzun süre şampiyon olamama rekorunu kıran Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunda şampiyonluktan başka hiçbir şey düşünmüyor. Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu ile yola devam etmeme kararı alan Başkan Ali Koç, rotayı ''tecrübeli yabancı hocaya'' kırdı. Fakat ilk temas olumsuz.

Fenerbahçe'de bir sezon daha hayal kırıklığıyla sonuçlandı, yeni teknik adamın kim olacağı sorusu ise merak kazandı.

Ajansspor'un haberine göre, Başkan Ali Koç, gelecek sezon takımı yabancı bir hocaya emanet etmek için kararını verdi. Geçen sezon Sivas maçından sonra Emre Belözoğlu'nun yaptığı hatalar nedeniyle teknik direktör arayışları ise sürüyor.

Son dakika Galatasaray haberleri... Johan Vasquez, Cimbom'u takibe aldı!

İLK TEKLİF YAPILDI

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörlük için teklif götürdüğü ilk isimse Bruno Labbadia oldu. Fenerbahçe'nin teknik ekibinde yer alan Erdinç Sözer'in eski hocası Bruno Labbadia ile temas sağladı. Ancak Labaddia Türkiye'de çalışmak istemediğini belirterek bu teklife sıcak bakmadı.

55 yaşındaki çalıştırıcı Almanya'da 2021'de Hertha Berlin'den ayrılmıştı ve şu an takım çalıştırmıyor. Labaddia'nın kariyerinde Wolfsburg, Hamburg, Stuttgart, Leverkusen, Greuther Fürth ve Darmstadt takımları var. Alman teknik adam ağırlıklı olarak 4-2-3-1 sistemini tercih ediyor.

LÖW İHTİMAL DIŞI

Fenerbahçe'nin listesinde bulunan bir başka Alman çalıştırıcı ise Joachim Low. EURO 2020 sonrasında Almanya Milli Takımı teknik direktörlüğünden ayrılacak Löw de şampiyonanın ardından dinlenme kararı aldı. Alman teknik adam, 1998/1999 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı kulüpten Alassane Ndao hamlesi