Son dakika Fenerbahçe haberleri... Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin yeni forvetini açıkladı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin yeni forveti kim olacak sorusu belirsizliği korurken spor yorumcusu Mehmet Demirkol, flaş bir ismi ortaya attı.

Süper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, kördüğüm haline gelen forvet transferini de bitirmek üzere.

Milliyet'te yer alan haberde, spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Demirkol, sarı-lacivertlilerin forvet transferini açıklayacağı günü, "Fenerbahçe'den yarın bir santrfor açıklaması gelecek galiba. Bakambu ve Sörloth'un dışında bir isim bekliyorum." ifadeleriyle duyurdu.

"DEĞİŞİK BİR İSİM DUYDUM"

Alexander Sörloth ve Cedric Bakambu'nun dışında bir ismi kadrosuna katacağını vurgulayan Demirkol, "Sörloth ihtimalini Pereira geldiği gün söylemiştim ama duyumculuk yapmayayım. Çok isim dönüyor etrafta ama daha böyle değişik bir isim duydum." dedi.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Fernando Lucas Martins'den Beşiktaş açıklaması: Hazırım

SÖRLOTH İÇİN 15 MİLYON EURO

Leipzig'de kadro dışı kalan ve transferi açık opsiyon haline gelen Sörloth için Leipzig, kiralama opsiyonunu devre dışı bırakarak 15 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Alexander Sörloth transferinin bonservis bedeli ile gerçekleşmeme ihtimalini karşılık Fenerbahçe alternatif isimler ile de görüşmelerini diri tutuyor.

BAKAMBU İÇİN NABIZ YOKLANIYOR

Fenerbahçe'de forvet transferinde ilk sıralarda yer alan bir diğer isim Cedric Bakambu. Sarı-lacivertliler; Serdar Dursun'un sakatlanması sonrası forvet transferinde düğmeye bastı. Listedeki adaylardan birisinin Cedric Bakambu olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'un Avrupa maçlarının yayınlanacağı kanallar belli oldu

DEMBELE İÇİN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Dembele'nin kiralık transferi için Lyon ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, 25 yaşındaki Fransız golcüyü satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer etmek istiyor; Lyon ise, Dembele'yi bonservis bedeli ile elden çıkartmayı planlıyor.

MITROVIC ÇIKMAZA GİRDİ

Fulham ile sözleşmesi 2024 Haziran ayında sona erecek olan 26 yaşındaki Mitrovic için de nabız yoklayan Fenerbahçe, Sırp futbolcunun kariyerine Premier Lig'de oynayan bir takımda devam etmek istemesinden dolayı en azından şu anda çıkmazda...

Galatasaray'da Marcao özür diledi