Son dakika Fenerbahçe haberleri... İstanbul'da sürpriz Aaron Boupendza görüşmesi!

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Atalanta ve Tottenham ile görüşen Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, yıldız golcüyle İstanbul'da bir otelde gizli bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan ve dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran Aaron Boupendza rotasını yeniden İstanbul'a kırdı. Atalanta ve Fiorentina'nın peşinde olduğu golcü oyuncu Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

Milliyet'in gazeteci Devrim Zengi'ye dayandırdığı haberde, Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor'lu Boupenza için yeniden masaya oturdu. Fenerbahçe ile Boupendza cephesi arasında görüşmeler başladı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Steven Caulker resmen Fenerbahçe'de

GÖRÜŞMELERİ EROL BİLECİK YÜRÜTÜYOR

Bonservisi konusunda daha önce Hatayspor ile görüşen yönetim bugün de oyuncun menajeri ile Kalamış'ta bir otelde görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de Boupendza transferini Başkanvekili Erol Bilecik yürütüyor.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Fonseca derken Vladimir Petkovic...

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLİK KAZANACAK

Fenerbahçe ve Boupendza arasında yapılan görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı iddia edilirken oyuncunun Süper Lig'de kariyerine devam etmek istediği ifade ediliyor.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 'Patrick Vieira Fenerbahçe'yi reddetti'

22 GOLLE TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Atakaş Hatayspor'un sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Gabonlu forvet Aaron Boupendza, Süper Lig'de attığı 22 golle gol krallığı sevinci yaşamış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom'dan Abdou Harroui hamlesi