Son dakika Fenerbahçe haberleri... Gönderin gitsin! Vitor Pereira'dan Fenerbahçe'de kıyım

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira 2021-2022 futbol sezonu öncesi takımını analiz ederken radikal kararlar alacak. Gönderilecek oyuncuların listesini yönetime sunmaya hazırlanan Portekizli teknik adam en az 15 futbolcuyu takımdan gönderecek.

Fenerbahçe'de köklü değişiklikler başlıyor. Teknik direktör Vitor Pereira takımdan gönderilecek oyuncuların listesini birkaç gün içinde yönetime verecek. Fenerbahçe TFF listesine 28 isim bildirecek Pereira, en az 11 oyuncuyu dışarıda bırakmalı. Yeni transferlerle bu sayının daha da artması bekleniyor.

Fenerbahçe'den farklı prova: İkili arasındaki uyum dikkat çekti

Takvim'in haberine göre, Michael Frey'in takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe'de Kemal Ademi, Mauricio Lemos, Marcel Tisserand, Zanka, Diego Perotti başta olmak üzere birçok oyuncu ile yoların ayrılması bekleniyor. Bazı genç oyuncuların dışında birçok sürpriz ismin de gönderilecek oyuncular içinde yer alması bekleniyor. Bu hafta bazı oyuncuların yeni takımları da belli olabilir.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Pep Guardiola'dan Vitor Pereira'ya: Evreka!

Bu arada takıma katılan Zanka ile eski takımı Kopenhag'ın ilgilendiği, Danimarka kulübünün sportif direktörü Christensen'in bu konuda olumlu açıklamalarını olduğu da gelen haberler arasında.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Tek hedef Andreas Cornelius