Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de İsmail Kartal iddiaları yanıt buldu! Erdinç Sözer...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de büyük bilmece çözüme kavuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a imza atmasından 5 gün sonra ''Enerjim, motivasyonum yok.'' gerekçesiyle Erzurumspor'daki görevini herhangi bir resmi maça çıkmadan bırakan Kartal'ın Fenerbahçe'de görev alacağı konuşulmuştu. Erol Bulut'un gönderilmesinin ardından dizginleri eline alan ve teknik sorumlu olarak Fenerbahçe'nin başına geçen Emre Belözoğlu'nun yardımcısı belli oldu.

Fenerbahçe'de yoğun gündem devam ediyor. Erol Bulut'un ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu olan Emre Belözoğlu'nun yardımcısı belli oldu.

Ajansspor'un haberine göre, 2003 yılından beri Alman teknik adam Bruno Labbadia'nın yardımcısı olarak görev alan pro lisans sahibi Erdinç Sözer, Belözoğlu'nun yeni yardımcısı oldu. Sözer, sezon sonuna kadar çalışmak üzere Almanya'dan Türkiye'ye gelecek

Antrenörlük kariyerine 2003 yılında Almanya'nın Darmstadt takımında başlayan Erdinç Sözer, uzun yıllardır Alman teknik adam Bruno Labbadia'nın yardımcısı olarak görev aldı. Sözer, son olarak Hertha Berlin'de yine Labbadia'nın yardımcısı olacak görev alıyordu.

Yılmaz Vural, AKŞAM'a konuştu: Ben gönül adamıyım

İSMAİL KARTAL İDDİALARI SUYA DÜŞTÜ

Bu gelişmenin ardından Emre Belözoğlu ile birlikte çalışacağı konuşulan İsmail Kartal'ın sarı-lacivertli kulüpte şu süreçte görev almayacağı netleşmiş oldu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da İsmail Kartal, 5 günde görevini bıraktı!