Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ile yollar ayrılıyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Gökhan Gönül'de karar verildi. Tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılması kararı verildi. Gönül, geçen sezon yeniden döndüğü Fenerbahçe'ye futbolu burada bırakma hedefiyle imza atmıştı.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye geri dönen ve sarı-lacivertli kulüpte futbolu bırakması beklenen Gökhan Gönül'de sürpriz bir ayrılık kararı alındı.

Hürriyet'in haberine göre, sarı lacivertli takımla geçen sezon 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Gönül'ün sözleşmesindeki opsiyon kullanılmazken oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verildi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'lı ilk antrenman gerçekleştirildi

ANTRENMADA YOKTU

Fenerbahçe, yeni teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde bugün Düzce Topuk Yaylası Tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştirilirken ayrılık kararı alınan Gökhan Gönül idmanda yer almadı.

36 yaşındaki sağ beke Süper Lig'den tekliflerin geldiği belirtilirken Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasının ardından önünde iki seçenek bulunuyor.

Tecrübeli futbolcu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek ya da futbol hayatını noktalayacak. Gönül bu konudaki kararı ailesi ve menajeri ile yapacağı görüşmede alacak.

GEÇEN SEZON 21 MAÇTA GÖREV ALABİLDİ

Geçen sezon Süper Lig'de 21 maça çıkan Gökhan Gönül 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Tecrübeli oyuncu 10 sezonluk Fenerbahçe kariyerinde de 361 karşılaşmada 14 gol atıp 54 asist yaptı.

"YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM"

Gökhan Gönül, geçen sezon Fenerbahçe'ye imza attığında "Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Sanki futbola yeniden başlamış gibiyim. Geçmişte yaşadığım birçok şey var ve o heyecanı taşıyorum. Tekrar bu kulüp adına, taraftar adına birçok şey yapmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı takımdan bir scout transferi daha! Tomas Ribeiro