Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerahçe'de ikinci yaprak dökümü: 5 isim daha yolcu

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Geçtiğimiz günlerde Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam'ı Topuk Yaylası kampından gönderen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 5 ismin daha biletini kesti.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 2021-2022 sezonu hazırlıklarını yapan Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor.

Teknik direktör Vitor Pereira geçen hafta, Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam'ı İstanbul'a göndermişti. Portekizli teknik adamın bu konuda durmaya niyetinin olmadığı gelen haberler arasında. Pereira, takımdan gönderilecek isimler konusunda 5 futbolcunun daha biletini kesti.

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'tan Galatasaray'a olay Ghezzal tepkisi!

İŞTE O İSİMLER

A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul'un aktardığına göre, Fenerbahçe'de transfer işini yürütenler, mesaisini takımdan ayrılacak oyunculara harcarken, 5-6 yabancı oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

Pereira'nın Zanka, Lemos, Zajc, Dirar, Perotti ile yolların ayrılmasını istediği kaydedildi, Tisserand'ın durumunun ise belirsiz olduğu öğrenildi.

"SADECE PAULINHO DEĞİL..."

A Spor muhabiri Kul'un, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri paylaştığı açıklamaları şöyle:

- "Vitor Pereira, Fenerbahçe yönetiminden 2 transfer istedi. Sezon boyunca 3-4-3 taktiğini kullanacak. İlle de bir sağ bek transferi olacak diye bir durum söz konusu değil. Maksimum 3-4 transfer yapılacak."

- "Fenerbahçe, sadece Paulinho'yu değil bonservisi elinde olan kalburüstü tüm oyuncuları takip ediyor. Paulinho'nun istekleri yüksek. Brezilya basınının yazdığı gibi anlaşma olduğu gibi bir durum yok."

- "Fenerbahçe forvet transferinde acele etmiyor ancak Samatta'nın yerine başka bir isim göreceğiz. Perotti ile yolların ayrılması bekleniyor. Beklentim bir forvet ve bir sol açık transferi yapılacağı yönünde."

"MESUT ÖZİL OLUMLU TEPKİ ALDI"

- "Nabil Dirar'ın şimdilik kadroda çok fazla düşünüldüğünü sanmıyorum. Ancak maaşı yüksek ve 1 yıllık sözleşmesi var. Eskisinden daha fit durumda. Günler ilerledikçe belki de kadroda düşünülebilir."

- "Mesut Özil ilk geldiğinde fiziksel olarak çok güçsüz gözüküyordu. Şimdi Samandıra'dan itibaren bir dakika bile kaçırmadan tüm idmanlara katıldı. Hazırlık maçında da performansını iyi bulduk. Pereira en çok olumlu tepkiyi Mesut'a verdi."

Son dakika Beşiktaş haberleri... Alex Teixeira İstanbul'a geliyor