Son dakika Fenerbahçe haberleri... Emre Belözoğlu: Sonumuzu düşünmüyoruz

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, önemli açıklamalarda bulundu: “Sezon sonu için bir planım yok. Sonunu düşüren kahraman olamaz. Şaka bu tabii. Sonumuzu düşünmüyoruz. Önemli olan Fenerbahçe'nin sonu iyi olsun. Başkanımız Ali Koç sezon sonu bizi bir göreve layık görürse, o zaman konuşuruz.”

AKŞAM

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, göreve başladıktan sonra ilk kez konuştu ve şunları söyledi: "Sezon sonu için bir planım yok. Sonunu düşüren kahraman olamaz. Şaka bu tabii. Sonumuzu düşünmüyoruz. Önemli olan F.Bahçe'nin sonu iyi olsun. Sezon sonunda amacımız taraftarların yüzünü güldürmek. Başkanımız sezon sonu bizi bir göreve layık görürse, o zaman konuşuruz. Yurt dışından 1 kişi aramıza katılacak. Türkiye Ligi'ni tanıyan 1 kişi daha ekibimize katılacak. Sportif direktörlük görevine de vakit ayıracağım. İç saha performansı üzerine daha çok çalışacağız. Bu benim için ciddi bir şekilde kendime koyduğum kariyer planlamaları değildi. Ancak F.Bahçe için hiçbir zaman pişmanlık duymayacağımı herkes bilsin."

"EROL BULUT'UN İŞİNE KARIŞMADIK"

Emre Belözoğlu, Erol Bulut ile ilgili "Erol hoca benim eski arkadaşım. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Maç bitince değerlendirmelerimizi yaparız. Kendisiyle bugüne kadar tercihleriyle alakalı rahatsız etmeyecek şekilde konuşmadım. Burada kimse, kimsenin işine karışmadı. İyi bir teknik direktör de işine karıştırmaz zaten" dedi. Belözoğlu, "Benim de hayalim Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük teknik adamlardan birisi olmak. Hedefim ve hayallerim inanın çok daha büyük. İnandığım doğrulardan vazgeçmeden, yoluma devam edeceğim. Fatih Terim ve Sergen Yalçın ülke futboluna büyük hizmet etmiş kişilerdir. Çok büyük saygı duyuyorum onlara" diye konuştu.

"İSMAİL KARTAL'LA İLGİMİZ YOK"

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'ye geri döneceği iddiaları ile ilgili Belözoğlu, "İsmail Kartal değerli bir ağabeyimdir. Kendisi ile görüşmedim. Erzurum'dan ayrılması bizimle alaka bir durum değil" dedi. Emre Belözoğlu, Ümit Özat'ın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili ise "Üzülüyorum. Söylemem gereken çok şey olmasına rağmen konuşmamayı tercih ediyorum. Tek amacım, bu 10 haftada bütün enerjimi F.Bahçe'ye vermek. Herkesin hesabı, planı belli. Hiçbir futbolcu arkadaşım için saha dışında bu kadar fütursuzca kelimeler kullanmam. Günün sonunda herkes kendi karakterini sergiler, benim için önemli olan da bu" ifadelerini kullandı.

"ENKAZ ALMADIK"

Belözoğlu: "Enkaz almadık. Hocamızın da ciddi katkıları oldu. Bu milli takımda oynamak çok zor. Oynayamazdım herhalde. Başkanımızın sezon sonu da başkanlığa devam etmesi gerektiğini düşünüyorum."

"OZAN TUFAN GELİŞECEK"

Belözoğlu: "Ozan Tufan beraber oynadığım gelişimine şahit olduğum bir oyuncu. Eksiklerini de yüzüne söylüyorum. Bazen kızıyor ama doğrusu bu. Milli takımdaki oyunu bizleri çok mutlu etti. Onu da geliştireceğiz."

"TFF HAKKANİYETLİ DAVRANACAKTIR"

Belözoğlu: "F.Bahçe'nin 100 yıllık tarihindeki şampiyonluklarının da tüm şampiyonluklar içine konmasının önemli olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki TFF bu konuda hakkaniyetli kararı verecektir."