Son dakika Fenerbahçe haberleri... Caner Erkin'in Vitor Pereira için kullandığı ifade sonu oldu! İşte ayrılığın perde arkası

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulunması istenen Caner Erkin'in biletinin neden kesildiği belli oldu. Tecrübeli futbolcunun Erol Bulut'un telaffuzu için yapılan bir şakayı Vitor Pereira'ya uyarlaması sonu oldu.

Caner Erkin'in Fenerahçe'de bir kez daha istenmeyen adam olmasının perde arkasında yatan gerçek ortaya çıktı.

Pereira'nın yeniden göreve gelmesiyle ikilinin ilk karşılaşmasının nasıl olacağı merak edilirken Dereağzı'ndaki kucaklaşmayla kamp tatlı başlamış, 6 sene önce yaşanan gerilimin unutulduğu düşünülmüştü. Fakat durumun öyle olmadığı, hem takım içindeki hem saha içindeki performansı yıldız oyuncunun sonunu getirdiği gün yüzüne çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Caner Erkin'in şakacı tavırları pahalıya patladı. 26 Temmuz'da Pereira'nın doğum günündeki "Cigoladalı bazda" esprilerine performansındaki geri gidiş de eklenince Caner Erkin için sonun başlangıcı oldu.

"Cigoladalı bazda" ifadesi Fenerbahçe'nin geçen sezonki "Almancı" teknik direktörü Erol Bulut'un telaffuzuna yönelik Fenerbahçeliler arasında yapılan bir espri.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Vitor Pereira, 5 futbolcunun daha biletini kesiyor

EROL BULUT'UN VARLIĞI DEĞİL YOKLUĞU SONUNU GETİRDİ!

Caner Erkin geçtiğimiz sezon oyunu ve asistleriyle alkış alırken, hakemlere tepkisi, Erol Bulut'a yönelik tavırlarıyla kadro dışı kalmıştı.

Tecrübeli futbolcu, kısa süreli bir ayrılık sonrası özür dileyip tekrar takıma dönerken, bu kez de Samandıra'da yaptığı şakalar, "laubali" diye tanımlanan hareketleriyle hep eleştirildi.

Salı günü başkan Ali Koç, Samandıra'ya giderken Pereira'nın olumsuz raporu sonrası "Deli Fişek"in Fenerbahçe defteri de kapanmış oldu.

Son dakika Fenerbahçe, Burak Kapacak'ı Bordeaux'un elinden kaptı!

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ne Muriç ne de Sörloth! Fener'den ters köşe