Son dakika Fenerbahçe haberleri... Attila Szalai'ye talip var! Görüşmeler başladı bile...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Macaristan Milli Takımıyla EURO 2020'de gösterdiği performansla adından söz ettiren Attila Szalaiye kancayı taktılar. İlk temas İtalya'dan; konuşulan meblağ ise ortaya çıktı.

Macaristan ile EURO 2020'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Attila Szalai'ye talip var!

Taraftarın sevgilisi futbolcuya İtalya'nın son yıllarda çıkış yakalayan takımı Atalanta talip oldu. İtalyan ekibinin 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

FENERBAHÇE İLE TEMASA GEÇTİLER

İtalyan basınından CalcioWeb'de yer alan habere göre, EURO 2020'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Szalai'yi İtalyanların köklü takımı Atalanta, kadrosuna katmayı planlıyor. 23 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezon Serie A'da yer alabileceği belirtildi.

Haberde Atalanta'nın, Attila Szalai için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtilirken, İtalyan yöneticilerin Fenerbahçe ile de temasa geçtiği ve cevap bekledikleri kaydedildi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Kanarya'nın listesinde yer alan Gabriel Fuentes İstanbul'da

İŞTE SZALAI'NİN RADARA TAKILAN ÖZELLİKLERİ

23 yaşındaki Szalai'nin hem yerden hem havadan güçlü oynaması, bir savunmacı için hızlı ve atik olması Atalanta gözlemcilerinin dikkatini çeken faktörler arasında yer aldı.

Atalanta gibi 3'lü savunma oynayan Macaristan'da savunmanın solunu kontrol eden Szalai'nin bu sistemdeki performansı da İtalyan kulübünün ilgisini çeken bir diğer faktör oldu.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Lucien Favre Crystal Palace'a gidiyor

GASPERINI ONAY VERDİ

Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini'nin de Szalai için onay verdiği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 2 milyon euro karşılığında Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Attila Szalai, sarı-lacivertli kulüple 21 Süper Lig maçında 3 gole imza attı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş ile Sergen Yalçın anlaşmak üzere!