Son dakika Fenerbahçe haberi: Milli arada Erol Bulut ile yollar ayrılıyor

Yapılan sayısız transfere rağmen şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'la ilgili son dakika iddiası ortaya atıldı. Habere göre Sarı-Lacivertliler genç teknik adamla milli arada yollarını ayıracak. Fenerbahçe ayrılıkla ilgili resmi açıklamayı 1-2 gün içinde yapacak. Erol Bulut'un yerine ise sezon sonuna kadar geçici bir çözüm aranacak.

A Spor'un haberine göre Fenerbahçe birkaç gün içinde teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırabilir. İşte gelişmeler...

"BİRKAÇ GÜN İÇİNDE AYRILIK RESMEN AÇIKLANABİLİR"

"Fenerbahçe şu anda üç günlük izinde. Fenerbahçe milli arada değişikliğe gidebilir. Ali Koç ve Emre Belözoğlu'nun bu konuyla ilgili fikirleri var. Bu konu değerlendiriliyor. Beşiktaş karşısında etkisiz bir görüntü ortaya çıktı, takımda coşkunun olmaması, camiada taraftarın artık Erol Bulut'un kredisinin olmaması bu ihtimali güçlendiriyor. Fenerbahçe önümüzdeki birkaç gün içinde Erol Bulut ile yolların ayrıldığını açıklayabilir.

SEZON SONUNA KADAR GEÇİCİ ÇÖZÜM SEÇENEĞİ

Sezon sonuna kadar geçici bir çözüm olabilir. Takımın istenilen performansı sergileyememesi bu kararın alınmasında büyük pay sahibi oldu. Gençlerbirliği maçında alınan mağlubiyet sonrası Beşiktaş maçında da iyi oyun ortaya konmaması sonrası yönetim artık değişiklik fikrine sıcak bakıyor. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'de Erol Bulut ile ilgili farklı bir karar çıkabilir.

DERBİ BARDAĞI TAŞIRDI

Camiada Erol Bulut'a olan inanç kalmadı. Fenerbahçe'nin orta sahaya koyduğu futbol beğenilmedi. Altay maça damga vurdu. 10 hafta kala hala böyle bir futbol oynanması bardağı taşırdı diyebiliriz.

"EMRE BELÖZOĞLU İHTİMALİ YOK"

Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğe geçeceğine ihtimal vermiyorum. Burada farklı bir model söz konusu olacak. Erol Bulut hakkında yönetimin 1-2 gün içinde bir karar vermesi bekleniyor."