Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe Samatta'ya mecbur

Son dakika Fenerbahçe haberi... Adana Demirspor ile oynanan maçta Serdar Dursun'un köprücük kemiği kırıldı. Valencia da sakat. Fenerbahçe'nin elinde bir tek Samatta kaldı. Helsinki maçında Tanzanyalı mecbur oynayacak.

AKŞAM

Fenerbahçe, sezonun ilk maçında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı ancak Serdar Dursun'u kaybetti. İkinci yarının başında Samatta'nın yerine oyuna giren tecrübeli futbolcu, 25 dakika sonra sakatlanarak yerini Nazım Sangare'ye bıraktı. Golcü oyuncunun dün yapılan tetkiklerinde ise köprücük kemiğinin kırıldığı açıklandı. Serdar Dursun'un tedavisine başlansa da tecrübeli forvet, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Son dakika Fenerbahçe haberi... Ozan Tufan Premier Lig'e

YÖNETİMDEN GOLCÜ İSTEDİ

Perşembe günü Avrupa Ligi PlayOff Turu ilk maçında Helsinki'yi konuk edecek olan Sarı-Lacivertliler'de Enner Valencia da sakat olduğu için Teknik Direktör Vitor Pereira'nın elinde forvet olarak Samatta kaldı. Tanzanyalı golcüden başka seçeneği bulunmayan Portekizli çalıştırıcının yönetimle Serdar'ın raporunun ardından bir görüşme gerçekleştirdiği ve çok acil forvet transferi istediği belirtildi. Pereira, Samatta'nın özgüvenini yitirdiği için takıma faydalı olamayacağını düşünüyor.

Mesut Özil'den Balo'ya geçit yok

Son dakika Fenerbahçe haberi... Kenedy'de rakip Everton