Son dakika: Fenerbahçe Galatasaray'ın istediği İrfan Can Kahveci için devrede

İrfan Can Kahveci transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in transferini istediği ve Sarı-Kırmızılıların bir süredir Başakşehir'le pazarlıklarını sürdürdüğü milli futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, İrfan Can Kahveci'yle ilgilendiklerini Medipol Başakşehir'e resmen bildirdi.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in kameralar karşısında transferi istediğini belirttiği İrfan Can Kahveci’de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

GALATASARAY TRANSFERDE ÖNEMLİ MESAFE KATETMİŞTİ

Tecrübeli teknik adamın talebinin ardından Sarı-Kırmızılı yönetim bir süredir Başakşehir ile İrfan Can Kahveci ile pazarlık masasındaydı. Hatta Galatasaray’ın milli futbolcunun transferinde sona geldiği belirtiliyordu. Cimbom’a kötü haber ise bugün geldi.

FENERBAHÇE RESMEN DEVREDE

Skorer'in haberine göre Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, başarılı futbolcuyla ilgilendiklerini Medipol Başakşehir’e resmen iletti ve görüşme talep etti.

İKİ KULÜP BUGÜN BİR ARAYA GELECEK

Başakşehir Fenerbahçe’nin görüşme talebini kabul ederken iki ekip bugün bir araya gelecek ve Sarı-Lacivertliler, İrfan Can Kahveci için resmi teklifini iletecek.

BAŞAKŞEHİR'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili NTV'ye konuşan Medipol Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, Fenerbahçe'nin ilgisini doğruladı ancak resmi bir teklif almadıklarını belirtti.

Eröğüt'ün açıklamaları şöyle:

Fenerbahçe, cuma günü İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti. Biz de bunu başkanımız Göksel Gümüşdağ’a ilettik. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray’a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maç yorumu