Son dakika: Bu iş mahkemede biter! Falcao'dan yönetime şok yanıt...

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray tarihinin en büyük hayal kırıklığı olarak adını şimdiden listenin başlarına yazdıran Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao ile yönetim arasında gerçekleştirilen ayrılık görüşmesinde olanlar oldu. Başkan Mustafa Cengiz'in medyaya yansıyan itidalli sözleri sebebiyle ''yumuşak bir ayrılık planlanıyor'' düşüncesi kamuoyunda hakimken, yıldız futbolcunun görüşmedeki sözleri ortamı buz gibi yaptı. Detaylar...

Galatasaray, büyük umutlarla 2019 yılında transfer ettiği Radamel Falcao'dan kelimenin tam anlamıyla kurtulmak istiyor.

Bu minvalde gerçekleştirilen ayrılık görüşmesinde Radamel Falcao ile Galatasaraylı yöneticiler bir araya geldi.

Galatasaray yönetiminin, Falcao ile görüşerek, "Devre arası yolları ayıralım" teklifini sunduğu öğrenildi. Ancak gelen yanıt sarı-kırmızılı yöneticileri adeta şoke etti.

Son dakika: İtalyanların gözü gibi baktığı milli futbolcu Mert Çetin Galatasaray'a kiralanıyor

PARASINI İSTEDİ

Milliyet'te yer alan habere göre, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki forvet, ancak ileriye dönük tüm alacaklarının ödenmesi durumunda takımdan ayrılmayı kabul edeceğini yönetime iletti. Bu rakamın 9 milyon euroyu bulması nedeniyle Galatasaray'ın eli-kolu bağlanmış durumda. Falcao krizinin nasıl çözüleceği merak konusu.

Galatasaray, Fenerbahçe derken... Ali Akman'da sürpriz gelişme!

"İKİ YILLIK DAHA SÖZLEŞMEM VAR"

Galatasaray ile devam edecek misin? sorusuna Falcao, "Ne olacağını bilmiyorum. İki yıllık sözleşmem daha var, şimdilik kalmaya devam ediyoruz" şeklinde konuşmuştu.

34 yaşındaki yıldız isim, emeklilik üzerine verdiği demeçte de şunları söylemişti:

Şimdilik bırakacağım günü planlamadım. Ne yapacağımı ben de merak ediyorum. Futbolun içinde kalarak bir şeyler yapmak isterim. Sanırım teknik direktör olmayacağım çünkü artık seyahat etmek istemiyorum. Bazı futbolcularım menajerliğini yapmak olabilir

Son dakika haberi: Fenerbahçe'ye Sokratis'ten kötü haber

MUSTAFA CENGİZ AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Başkan Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde, "Ocakta ne olacağı belli olmaz." açıklamasını yapınca ayrılık ihtimali belirmişti. Cengiz şu ifadeleri kullanmıştı: "Radamel Falcao çok haysiyetli bir insan, çok onurlu bir futbolcu."

Galatasaray yönetiminin bu yanıt sonrası Falcao konusunda alacağı aksiyonun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor

Galatasaray, Fenerbahçe derken... Ali Akman'da sürpriz gelişme!