Son dakika: Brezilya futbolunun acı günü: Futbol kulübü uçak kazasıyla yıkıldı!

Son dakika haberi: Brezilya takımlarından Palmas'ın başkanı Lucas Meira ve kulübün dört futbolcusu gerçekleşen uçak kazasında hayatını kaybetti.

Brezilya'da Palmas kulübünün 4 futbolcusunu ve başkanını taşıyan uçak düştü.

Maçkolik'te yer alan habere göre, Palmas kulübünün başkanı Lucas Meira (32) ile futbolcular Lucas Praxedes (23),Guilherme Noe (28) Ranule (27) ve Marcus Molinari'yi (23) taşıyan özel uçak kalkıştan kısa bir süre yere çakıldı.

Kazada uçağın pilotu da dahil herkes hayatını kaybetti.

Galatasaray transfer haberleri: İrfan Can Kahveci'de mutlu son çok yakın

ACILI KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Palmas Futebol e Regatas kulübünden yapılan açıklamaya göre, Porto Nacional kentindeki Tocantis Havacılık Birliği pistinden, yarın yapılacak maç için Goiania şehrine gitmek üzere havalanan özel uçağın düşmesi sonucu 6 kişi öldü.

Açıklamada, "Kazadan kurtulan olmadığını üzülerek bildiriyoruz. Bu acı ve dehşet anında kulüp, gerekli desteği sağlayacağı aile üyeleri için dua etmenizi istiyor." ifadelerine yer verildi.

Palmas, Copa Verde maçında yarın deplasmanda Vila Nova ile karşı karşıya gelecekti.

Galatasaray transfer haberleri... Nicolai Jörgensen: Finansal katkı sağlayabilirsem...

5 YIL ÖNCE CHAPECOENSE KULÜBÜ AYNI ACIYI YAŞAMIŞTI

2016 yılında Brezilya'nın önde gelen futbol takımlarından Chapecoense'nin oyuncularının aralarında bulunduğu 81 kişiyi taşıyan yolcu uçağı Kolombiya'nın Medellin kenti yakınlarında düşmüş, düşen uçakta 76 kişi ölmüş, 5 kişi kurtulmuştu.

Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'ın listesindeki Mustafa Muhammed'de sıcak saatler...