Son dakika: Bilal Ceylan Beşiktaş'ta! İşte bonservis bedeli...

Son dakika Beşiktaş haberi... Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ bek bölgesinde Valentin Rosier'in alternatifini Eskişehir'de buldu. Siyah-beyazlılar, TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'un 2003 doğumlu genç savunmacısı Bilal Ceylan'ı transfer etti. Kara Kartal'ın bu transfer için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

Kış transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk somut adımını Eskişehirsporlu Bilal Ceylan için attı. Kartal, 17 yaşındaki genç oyuncuyla anlaşma sağladı.

SONRAKİ SATIŞTAN %15 PAY

Ajansspor'un haberine göre, siyah-beyazlılar, Eskişehirspor'a Bilal Ceylan için 3 milyon TL bonservis bedeli ödeyecek. Eskişehir ekibi,, ayrıca, oyuncunun sonraki satışından da %15 pay elde edecek.

Belçika'da Cyle Larin pişmanlığı

İDOLLERİ GÖKHAN GÖNÜL İLE DANIEL ALVES

Ceylan, siyah-kırmızılı takımın altyapısının kapısından 9 yaşında girdi. 17 yaş altı takımına kadar altyapının her kademesinde forma giydi Kendisine örnek olarak Gökhan Gönül ile Dani Alves'i aldığını söyleyen genç futbolcu şöyle konuşmuştu: 

Altyapıda oynarken tesislerde, tellerin arkasından A takımdaki ağabeylerimin antrenmanlarını izliyordum. Eskişehirspor A Takım formasını giymek için çabalamak lazım. Bu formayı giymek içimde bir ukdeydi. Çok özel bir duygu. Buralara gelmek kolay değil. Çok çalışmak lazım. Ben de çok çalıştım. İnanarak çalıştım. Buralara kadar geldik. İnşallah daha iyi yerlere gelirim. Eskişehir'de doğdum ve büyüdüm. Eskişehirspor'un maçlarında top topladım. Tribünlerinde bağırdım. Eskişehirspor sevgisi çocukluğumdan beri var. Bu sefer de sahada mücadele ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. İnşallah daha iyisini yapacağım ve taraftarımızı mutlu edeceğim. Ailemdeki herkes Eskişehirsporlu. Eskişehirspor'da oynadığım için çok mutlular.

Beşiktaş'ta Mario Mandzukic kaçtı

ABD'de bir ilk! Müslüman başantrenör Robert Saleh, tarihe geçti