Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Ahmet Nur Çebi, ''o defteri kapattık'' demişti; Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Transferi için ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, oyuncun ve menajerle anlaşmaya vardı. Mutlu son için son bir adım kaldı...

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve performansıyla takdir toplayan Gedson Fernandes paylaşılamıyor... Transfer dönemi bitmeden hem Beşiktaş, hem de Galatasaray, Gedson Fernandes'in transferi için yoğun mesai harcıyor.

Hürriyet'in haberine göre, 22 yaşındaki Portekizli futbolcunun transferi hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

Haberde "Gedson Fernandes ile görüşen siyah beyazlılar oyuncu ve menajeriyle anlaşmaya vardı ancak kulübü Benfica henüz ikna edilebilmiş değil." satırlarına yer verildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Gedson Fernandes başarılı bir futbolcu, almak için niyetlendik ama şu an bu isteğimiz ortadan kalkmış durumda. O işleri görebilecek oyuncularımızın olduğunu düşünüyoruz." demişti.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Siyah-beyazlılar, Umut Meraş'ı açıkladı

BENFICA CEPHESİ NE DEMİŞTİ?

Bu arada Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geçen hafta İstanbul'da olan Benfica Sportif Direktörü Luisao "Gedson Fernandes ile de görüşen siyah beyazlılar oyuncu ve menajeriyle anlaşmaya vardı ancak kulübü Benfica henüz ikna edilebilmiş değil." açıklamasını yaptı.

Benfica cephesinden "Gedson Fernandes'i satmayacağız" şeklinde açıklamalar yapmasına rağmen, teknik direktör Jorge Jesus'un genç futbolcuyu oynatmaması nedeniyle, Portekizli ismin ayrılmak istemesi sıcaklığını koruyor.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim, genç futbolcu için "Gedson'u sanırım başkaları da istiyor, şu anda Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Dün de kadrodaydı, oynamadı ama kadrodaydı. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz, şu anda hayır diyorlar, o zaman yapacak bir şey yok." ifadelerini kullanmıştı.