Son dakika Beşiktaş haberleri... Vincent Aboubakar Al Nassr'da!

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer oldu. Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada Aboubakar'a tepki gösterdi.

Suudi Arabistan Ligi takımlarından El-Nassr, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen forvet oyuncusu Vincent Aboubakar'ı kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

Son 10 maçta sakatlığını öne sürerek oynamayan ve bu sayede "30 maç oynarsa sözleşmesi uzar" maddesini işletmeyen Aboubakar, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirerek Suudi Arabistan'a gitti.

Daha önce Talisca'nın da transfer olduğu Al Nassr'ın futbolcuya 3 yıl için 18 milyon euro ödeyeceği iddia ediliyor.

Aboubakar, 2020-2021 sezonunda Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta 26 maçta forma giyip, 15 gol atmıştı.

Beşiktaş, Aboubakar'ın ayılmasıyla 2 santrafor transferi yapmak zorunda kalacak.

TAKİPÇİ SAYISINDA HIZLI DÜŞÜŞ

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın ayrılığı sonrası Kamerunlu futbolcuya sosyal medyada büyük tepki var.

Taraftarlarla birlikte futbolcular da Aboubakar'ın bu kararına tepki gösterdi. Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Kevin N'Koudou, Vincent Aboubakar'ı Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

29 yaşındaki futbolcunun Instagram takipçi sayısında büyük düşüş yaşanıyor. Binlerce Beşiktaşlı, yıldız futbolcuyu takipten çıkarıyor.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'nın geçtiğimiz aralık ayında Instagram'dan yaptığı Aboubakar'lı "Yakında birlikteyiz" paylaşımı o günlerde çok konuşulmuş; Beşiktaşlıları heyecanlandırmıştı. Fakat gelinen noktada tam tersi bir durum söz konusu oldu ve ikili Suudi Arabistan devi Al Nassr'da buluştu.