Son dakika Beşiktaş haberleri... Siyah-beyazlılar, Salih Uçan'a teklif yaptı

Son dakika Beşiktaş haberleri... Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir grafik çizen ve adeta küllerinden yeniden doğan Salih Uçan'a Beşiktaş teklifini yaptı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın dışında Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor da ilgileniyor.

Koronavirüs pandemisiyle birlikte özellikle bonsevisi elinde olan futbolculara yönelmeye karar veren Beşiktaş, bu konuda yeni transfer döneminin ilk girişimini yaptı.

A Spor'un haberine göre, siyah-beyazlılar, bonservisi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuya 3 senelik bir teklif yaptı.

Taraflar arasında görüşmeler başladı. Uçan, nihai kararını sezon sonu verecek.

Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği Salih Uçan'a yurt dışından da talipler olduğu kaydedildi.

KARİYER SEZONUNU GEÇİRİYOR

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor forması altında çıktığı 39 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren Salih, adeta küllerinden doğdu.

Salih Empoli'den Alanyaspor'a 2019/2020 sezonunun başında bonservissiz olarak gelmişti.

FENERBAHÇE VE ROMA DERKEN

Yetenekli orta saha, yıldızının parladığı Fenerbahçe ile 67 müsabakaya çıkmış, sonrasında gittiği İtalyan ekibi Roma ile 10, Empoli ile de 14 karşılaşmada görev yapmıştı. 27 yaşındaki futbolcu, İsviçre'nin Sion takımında 20 maçta forma giymişti.

Salih, kulüp kariyeri boyunca 230 mücadelede 14 gol atmayı başarırken, 78 kez milli oldu ve 15 gol kaydetti.