Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş ile Sergen Yalçın anlaşmak üzere!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş yönetimi ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamayan Sergen Yalçın, yönetimle görüşme talep etti.

Beşiktaş'ta yaşanan Sergen Yalçın belirsizliği geçen hafta sonu yapılması beklenen sözleşme toplantısının ertelenmesiyle adeta krize dönmüştü. Bu gelişmelerin ardından önümüzdeki günlerde yapılması beklenen yeni sözleşme toplantısı öncesi Sergen Yalçın'dan flaş bir hamle geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Sergen Yalçın, Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarından bir görüşme talep etti.

Görüşmede hem Yalçın'ın kontratı hem de gelecek sezonun planlaması konusunun masaya yatırıldığı haberde yer alan detaylar arasında.

Sabah saatlerinden bu yana kulüp binasında bulunan Beşiktaş yönetim kurulu, aralarındaki yaptıkları görüşme sonrası Emre Kocadağ aracılığıyla Sergen Yalçın'a "Yeniden görüşelim" cevabını iletti.

Öte yandan A Spor'un haberine göre ise Beşiktaş ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında yılan hikayesine dönen yeni sözleşme görüşmelerinde sona gelindi...

Beşiktaş, Sergen Yalçın'a her anlamda iyileştirilmiş yeni bir teklif yaptı. Görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtilirken, iki taraf arasındaki görüşmelerin mutlu sonla noktalanması bekleniyor.

Prensip anlaşması sonrası resmi imzalar Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasındaki görüşme sonrası atılacak.