Son dakika Beşiktaş haberleri... Sergen Yalçın canlı yayında Umut Meraş'ı açıkladı: Bize değer katacak

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazandıkları Fatih Karagümrük maçı öncesi yayıncı kuruluşa verdiği maç önü röportajında Le Havre'de forma giyen milli futbolcu Umut Meraş'ın transferini açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, VavaCars Fatih Karagümrük ile oynanan ve 1-0 kazandıkları Süper Lig 3. haftası maçı öncesi transfere ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Yalçın, milli futbolcunun transferi için, "Umut Meraş milli bir oyuncu. Bize değer katacak. Planlamalara göre yapılan transfer. Seneye 4 Türk oynayacak. Ancak Türkiye'de işler değişebiliyor. Rıdvan ve N'Sakala varken üçüncü bek, biliyoruz. Rekabet varsa, performans artar." dedi.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

- "Ofansif hattımızı olduğu gibi kullandık. Batshuayi, Alex, Rachid, Larin. Önde yabancılar var. Rıdvan, Salih ve Ersin gibi Türk oyuncularımızı oynattık.

- "Batshuayi idmanlarda iyiydi. Alex de takıma alışıyor, çalışıyor. Batshuayi en son gelen isim, o da arkadaşlarına ısınıyor. Bütün oyuncularımızdan beklentilerimiz var."

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Transferi resmen doğruladılar: "Evet Fenerbahçe ile anlaştık"

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Fatih Terim, "her an her şey olabilir" demişti... Taylan'a sürpriz talip