Son dakika Beşiktaş haberleri... Serdar Dursun'dan kötü haber

Son dakika Beşiktaş haberleri... Bundesliga 2'de bu sezon 33 maçta 27 gol atan Serdar Dursun'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi... 29 yaşındaki golcü oyuncu, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

AKŞAM

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta ilk hedef takıma forvet transferi yapmak... Bu bağlamda hareket eden SiyahBeyazlılar'ın hedefi ndeki isimlerden biri de Bundesliga 2'de Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun'du... Golcü oyuncuyla temas kuran Beşiktaş, işi ağırdan alınca 29 yaşındaki forveti elinden kaçırdı. Almanya'nın önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, gurbetçi futbolcu Serdar Dursun'un Bundesliga'yı 7. sırada bitiren ve Konferans Ligi Elemeleri'ne katılacak olan Union Berlin ile anlaştığını yazdı. Başarılı golcü Serdar Dursun'un Union Berlin ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağını da belirtildi.

BU SEZONUN GOL KRALI

2020-21 sezonunu 27 golle Bundesliga 2'de gol kralı olarak tamamlamayı başaran Serdar Dursun, ülkemizde daha önce Fatih Karagümrük, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor ve Denizlispor formaları giymişti. Serdar ayrıca bu sezon Almanya Kupası'nda 3 maçta 3 gol kaydetti.