Son dakika Beşiktaş haberleri... Rachid Ghezzal'a Fenerbahçe ve Galatasaray kancası

Beşiktaş'ta gösterdiği performans sonrası iki ezeli rakip de Cezayirli için atağa kalktı... İngiliz basını, Siyah-Beyazlılar'ın Rachid Ghezzal'ı kadroda tutmak istediğini ancak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Leicester City'nin kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı. Beşiktaş kanadı ise elini çabuk tutmak için çabalıyor.

AKŞAM

Beşiktaş'ın sezon başında Leicester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Rachid Ghezzal, sergilediği performansla Siyah-Beyazlı taraftarların gönlüne taht kurdu. Şu ana kadar 1 gol atıp 13 de asist yapan kanat oyuncusu, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın da vazgeçilmezlerinden biri... Cezayirli oyuncuyu kaybetmek istemeyen tecrübeli teknik adam, gelecek sezonda Rachid Ghezzal'ı kadrosunda görmek isterken yönetimin de İngiliz ekibiyle ilk teması kurduğu kaydedildi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Manchester United'ın Mustafa Muhammed planı

İNGİLİZ VE FRANSIZLAR YAZDI

"Leicestermercury.co.uk"un Foot Mercato'yu kaynak gösterdiği haberinde, Leicester'ın gelecek sezon da kadroda düşünmediği oyuncuyu satmaya sıcak baktığı belirtildi.

Haberin içeriğinde ise; İngiliz ekibinin Monaco'ya Ghezzal için 14 milyon euro bonservis ödediği ve sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Cezayirli'den bu paranın bir kısmını geri kazanmak istediği vurgulandı. Ancak, Ghezzal'ın yükselen performansı sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de Cezayirli için Tilkiler'in kapısını çalacağı bilgisi paylaşıldı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Yeni golcü Moussa Marega

ÜÇ BÜYÜKLER KARŞI KARŞIYA

Sadece İngiliz ve Fransız basını değil, İtalya'nın önde gelen basın organlarından olan "tuttomercato" da iki ezeli rakibin Ghezzal'la ilgilendiğini duyurdu.

"Tuttomercato"nun haberinde, "Galatasaray ve Fenerbahçe, sezon sonu Ghezzal için harekete geçecek" ifadeleri yer aldı. Belhanda'nın ardından Feghouli'yi de göndermek isteyen Galatasaray'ın böyle bir hamle yapması muhtemel. Bu sezon kanat oyuncularından istediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin de yeni sezonda bu bölgelere transfer yapacağı biliniyor. Ghezzal, üç büyük takımı yaz transfer döneminde karşı karşıya getirebilir

21: Rachid Ghezzal, bu sezon ligde oynadığı 21 karşılaşmada 1 gol atarken 13 de asist yaptı.

Son dakika Trabzonspor haberleri... Liverpool'un scoutları, Uğurcan Çakır'ı izledi