Son dakika Beşiktaş haberleri... Rachid Ghezzal: Burada kalmak beni mutlu eder

Beşiktaş'ta bu sezon 14 asist yapan ve 3 gol atan Rachid Ghezzal, geleceğiyle ilgili konuştu: “Leicester City ile bir yıl daha sözleşmem var. Neler olacak göreceğiz ancak Beşiktaş'ta devam etmek beni mutlu eder. Şimdilik şampiyonluğa odaklandım. Ayrıca kupa finali oynayacağız. İki kupayı da kazanırsak şahane olur.”

AKŞAM

Beşiktaş'ta fırtına gibi bir sezon geçiren Rachid Ghezzal, beIN SPORTS Fransa'ya özel bir röportaj verdi. Kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmenin kendisini mutlu edeceğini ifade eden Cezayirli futbolcu, "Şimdiye dek kulüple geleceğim hakkında herhangi bir şey konuşulmadı. Bonservisim hala Leicester City'de, Beşiktaş beni bedelsiz kiraladı. Leicester City ile bir yıl daha sözleşmem var. Neler olacak göreceğiz ancak Beşiktaş'ta devam etmek beni mutlu eder. Şimdilik şampiyonluğa odaklandım. Ayrıca kupa finali oynayacağız. İki kupayı da kazanırsak şahane olur" diye konuştu.

"BURADA AİLE GİBİYİZ"

Gelecek kariyeri ile ilgili sinyaller veren Cezayirli oyuncu "Beşiktaş'ta şampiyon olursak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağız. Ayrıca Beşiktaş'taki performansım sayesinde iki buçuk yıl sonra milli takıma kavuştum. Kısa süre içinde Afrika Kupası ve Dünya Kupası var. Gelecek sezon için seçimi yaparken bu konular da etkili olacak. Beşiktaş'ta bize güç veren en önemli şey aile gibi olmamız. Yıldız oyuncuların olduğu bir kadroya sahip değiliz belki ama herkes birbiri için mücadele ediyor. Bu da bizi güçlü kılıyor" şeklinde konuştu.

"KALECİ EMİN OLAMADI"

Alanyaspor karşılaşmasında attığı golde rakip takım kalecisi Jose Marafona'nın eleştirilmesine de ayrı bir parantez açan Ghezzal, "Alanya'ya attığım gol çok güzeldi. Kaleci pek emin olamadı. İnsanlar kalecilerle anlaştığımı düşünecek ancak böyle bir şey tabii ki yok" dedi.

"BEŞİKTAŞ HIZ VERDİ"

Öte yandan Cezayir basınına göre Beşiktaş, Ghezzal'ın sözleşmesini uzatmak ve Galatasaray ile Fenerbahçe'ye gitme ihtimalini önlemek için şimdiden Leicester City ile transfer girişimlerine başladı. İngiliz ekibi ile görüşmelerde henüz bir sonuç alınamadı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Kartal, altını 5'e katladı