Son dakika Beşiktaş haberleri... Ne Hulk ne Diego Costa ne de Dzeko! Beşiktaş Adis Jahovic'i kadrosuna katıyor...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, golcü transferi için çalışmalarını yürütürken sürpriz bir isim ortaya atıldı. Diego Costa, Hulk ve Edin Dzeko ile görüşen Kartal, Göztepe'nin golcü oyuncusu Adis Jahovic'e kancayı taktı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş 'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Aboubakar'ın Al Nassr'a gitmesi, Cenk Tosun'un de Everton'a geri dönmesinin ardından yönetimden 2 forvet takviyesi istedi. Bu doğrultuda siyah beyazlı takımın gündemine Diego Costa, Hulk ve Edin Dzeko gibi isimler geldi.

Fanatik'in haberine göre, Sergen Yalçın'ın bir yıldız forvet transferini istediği ikinci isim için ise farklı isimlerin gündeme geldiği belirtilirken bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz sezon devre arasında Antalyaspor'dan Göztepe'ye transfer olan 34 yaşındaki futbolcu Adis Jahovic için siyah-beyazlıların harekete geçtiği öğrenildi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Kara Kartal, Bruma ile her konuda anlaştı

UYGUN BİR MEBLAĞA BİTECEK

Tecrübeli teknik adamın eski öğrencisi olan Jahovic için siyah-beyazlı yönetim, İzmir ekibinin kapısını çaldı. Makedon futbolcunun şartlarını sorgulayan Beşiktaş yönetimi, Göztepeli yöneticilerle görüşmelerini sürdürüyor.

Transferin 500 bin euro gibi cüzi bir bedelle gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

Younes Belhanda'dan Fatih Terim sözleri: Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın

Yalçın ve Jahovic, Yeni Malatyaspor'da UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında. (2019)

GEÇTİĞİMİZ SEZON 9 GOL ATTI

Adis Jahovic, geçtiğimiz sezon çıktığı 36 maçta 9 gol atarken 4 de asist yaptı. Tecrübeli futbolcu 2016-2017 sezonundan bu yana Süper Lig'de forma giyiyor. Göztepe, Konyaspor , Yeni Malatyaspor, Antalyaspor gibi takımlarda forma giyen Jahovic geçen sezon devre arasında yeniden Göztepe'nin yolunu tuttu.

34 yaşındaki forvet oyuncusunun İzmir ekibiyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Sergen Yalçın istedi, bedelsiz olarak Beşiktaş'la anlaşmaya vardı