Son dakika Beşiktaş haberleri... Kara Kartal, Bruma ile her konuda anlaştı

Son dakika Beşiktaş haberleri... Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma'nın transferinde mutlu sona ulaştı. Yönetici Erdal Torunoğulları transferle ilgili tüm prosedürleri tamamlarken iş, PSV Eindhoven ile atılacak resmi imzaya kaldı.

Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek bir kadro kurmanın çalışmalarını yaparken bir transferi daha bitirdi.

Asist Analiz'in haberine göre, Kara Kartal, bir yıllığına Türkiye'ye gelmek isteyen 26 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Yönetici Erdal Torunoğulları transferle ilgili tüm prosedürleri tamamlarken iş, PSV Eindhoven ile atılacak resmi imzaya kaldı.

Bir önceki sezonu Olympiakos'ta kiralık olarak geçiren Portekizli kanat oyuncusu, 2013 yazında 13 milyon euro karşılığında Sporting Lizbon'dan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. 2013/14'ün ikinci yarısında Gaziantepspor'da top koşturan yıldız isim, 2017'de ise Sarı-kırmızılılar tarafından 15 milyon euroluk bonservis bedeliyle RB Leipzig'e satılmıştı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Ne Hulk ne Diego Costa ne de Dzeko! Beşiktaş Adis Jahovic'i kadrosuna katıyor...