Son dakika Beşiktaş haberleri... Gedson Fernandes misillemesi

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Galatasaray'ın Rachid Ghezzal'la görüşmesinin ardından Gedson Fernandes için Benfica'nın kapısını çaldı ve bonservisinin %50'si için 7.5 milyon euro önerdi.

AKŞAM

Beşiktaş'tan Galatasaray'a yanıt gecikmedi... Sarı-Kırmızılılar'ın Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'la görüşmesi ve transferi bitirmek noktasına gelmesinin ardından Siyah-Beyazlılar da Gedson Fernandes için harekete geçti.

Oyuncunun kulübü Benfica ile masaya oturan Beşiktaş transfer komitesi, Gedson'u resmen istedi. Ülkenin önde gelen gazetelerinden olan Record'un haberine göre; Beşiktaş, Gedson Fernandes'in bonservisinin yarısı için Portekiz ekibine 7.5 milyon euro teklif etti ve sezon sonunda satılması halinde kendi hissesinden %20 de ekstra pay önerdi. Benfica ise Beşiktaş'ın bu teklifi ne henüz yanıt vermedi. Fransız ekibi Lille'in talip olduğu Gedson için Galatasaray'ın da görüşmelerini sürdürdüğü hatta 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kiralayacağı belirtildi.

Ghezzal'ın rövanşını almak isteyen Beşiktaş'ın bu transferde oldukça ısrarcı olduğu da gelen bilgiler arasında...

Son dakika transfer haberleri... Diego Costa'da 2 talip

Beşiktaş'ta Mert Günok ısrarı

Adem Ljajic kulüp arıyor