Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Alex Teixeira'ya ödeyeceği ücret belli oldu

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, bir süredir görüşme halinde olduğu Alex Teixeira ile anlaşma sağladı. Boşta bulunan futbolcunun yıllık kazancının 3 milyon euro olacağı iddia edildi.

AKŞAM

Adem Ljajic'in uzun süredir formsuz olması sebebiyle 10 numara arayışında olan Beşiktaş, Alex Teixeira'yı kadrosuna katmak için uğraş veriyordu. Siyah-Beyazlı taraftarların merakla beklediği bu transferde mutlu sona ulaşıldığı öne sürüldü.

La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı özel haberinde Kara Kartal'ın Brezilyalı futbolcuya 2 milyon eurosu peşin 500 bin eurosu da bonuslardan oluşan bir ücret önerdiğini belirtti. Tarafların 2+1 yıllık anlaşma sağladığını da duyurdu. Ünlü muhabir, yıldız isme üç taksitte ödenmek üzere 1.5 milyon euro da imza parası verileceğini yazdı. İmza parasını 3 yıllık sözleşmede 3'e bölecek olan yönetim, Brezilyalı yıldıza senelik 3 milyon euro net ödeme yapacak.

Jiangsu Suning'den geçtiğimiz sezonun devre arasında ayrıldığı günden bu yana boşta olan 31 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Josef de Souza da bu transfer için çok uğraşmıştı. Çabaları en sonunda karşılığını verdi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Luuk de Jong'da maaş pazarlığı

JOSEF: DAHA YAKIN

Sosyal medyada konuşan Josef, "Bize Neymar'ı getir" diyen taraftarlara, "Coutinho'yu deneyeceğim" yanıtını verdi. "Alex Teixeira nerede kardeşim?" sorusuna ise "Bilmiyorum ama daha yakın" karşılığını verdi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, 3 golcüden birisini alacak