Son dakika Beşiktaş haberi... Fatih Terim'in istediği bir ismi daha Beşiktaş kaptı! Kenan Karaman Beşiktaş'ta

Son dakika Beşiktaş haberi... Teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden anlaşarak işleri rayına oturtan Beşiktaş, Salih Uçan'ın ardından bir transferde daha mutlu sona ulaştı... Kara Kartal, Kenan Karaman ile anlaşma sağladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Salih Uçan gibi kadrosunda görmek istediği Kenan Karaman için Kartal, herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Sergen Yalçın ile anlaşma sağlayarak geleceğe umutla bakan Beşiktaş, tüm konsantrasyonunu transferlere ayırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi için bol alternatifli bir kadro kurmak isteyen Kara Kartal, yeni yabancı sınırını da düşünerek önemli bir transferi daha bitirdi.

Ajansspor'un haberine göre siyah-beyazlılar, Kenan Karaman ile anlaşma sağladı. Milli futbolcu, 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Asbaşkan Emre Kocadağ'ın açıklamasıyla Salih Uçan ile anlaşan Beşiktaş, Kenan Karaman'ı da bitirerek önemli bir iş başarmış oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hem Salih'i hem de Kenan'ı çok istiyordu.

Futbol ondan sorulacak: Galatasaray'da Fatih Terim tam yetkili

NE BONSERVİS ÜCRETİ NE DE İMZA PARASI ÖDENECEK

Fortuna Düsseldorf'tan ayrılan 27 yaşındaki santrfor için bonservis ücreti ödenmeyecek.

Takımdan ayrıldığı için kesin olarak bonservis ödenmeyecek Kenan için ekstra imza parası adı altında oyuncunun menajerine bonservis bedeli ödenmesi bekleniyordu.

Siyah-beyazlılar yaptığı pazarlıklar sonucu bu bonservis bedelini de ortadan kaldırarak Kenan'ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Kenan Karaman geçtiğimiz sezon Bundesliga 2'de Düsseldorf formasıyla görev aldığı 29 maçta 7 gol, 2 asist yaptı.

Galatasaray'da yeni yönetimden sosyal medya kararı