Son dakika: Bakan Kasapoğlu ve eşi koronavirüse yakalandı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşi Ayşe Betül Kasapoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bakan Kasapoğlu haberi sosyal medya hesabından verdi.

Son dakika haberine göre, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşi Ayşe Betül Kasapoğlu koronavirüse yakalandı.

“ÇOK ŞÜKÜR GENEL DURUMUMUZ İYİ”

Bakan Kasapoğlu, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Covid-19 testlerimiz pozitif çıktı. Çok şükür genel durumumuz iyi, doktorlarımızın tavsiyesiyle evde tedavi olmaktayız. Dualarınızı istirham eder, bu vesile ile herkes için sağlık ve afiyet temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

SPOR CAMİASINDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

TFF

“Covid-19 testleri pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve değerli eşi Sayın Betül Kasapoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Bakan Kasapoğlu ve eşinin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ederiz.”

FENERBAHÇE

“Covid-19 testi pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ile kıymetli eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.”

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ

“Covid-19 testleri pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve değerli eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmalarını temenni ediyorum.”