Son dakika haberi: Arda Güler transferini 'onun için en doğru tercih' sözleriyle duyurdular

Arda Güler Avrupa basınında yine manşetlerde. PSG, Barcelona gibi takımlarla adı anılan genç yıldız adayı için flaş bir transfer haberi geçtiler. İngilizler ''Arda Güler için en doğru tercih'' ifadelerini kullandığı oyuncuyu Arsenal'in kadrosuna katacağını yazdı.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla yıldızı parlayan Arda Güler'le ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Lacivertlilerle mart ayında 3 yıllık sözleşme yenileyen 17 yaşındaki Arda Güler'in Arsenal'e yakın olduğu belirtildi.

Lincoln Henrique'den Fenerbahçe-Shkupi maçına damga vuran gol: Alex de Souza mısın be!

ARDA GÜLER İÇİN EN CİDDİ TAKIMI DUYURDULAR

Barcelona ve PSG gibi Avrupa devlerinin takibinde olan Arda Güler için İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Arda Güler için son olarak PSG'nin devreye girdiği belirtilen haberde en ciddi adayın Arsenal olduğu vurgulandı.

BONSERVİS BEDELİNİ DUYURDULAR

Haber detayında Fenerbahçe'nin Arda Güler için 25 milyon sterlin bonservis beklediği aktarılırken, Arsenal'in bu rakamı ödeyebileceği bilgisi geçildi. Ayrıca haberde Arda Güler için en doğru tercihin Arsenal olacağı aktarıldı.

ARDA GÜLER TARİHE GEÇECEK

Arda Güler transferinin söz konusu rakam karşılığında gerçekleşmesi halinde genç futbolcu, Sarı-Lacivertli kulübün tarihine "En pahalı transfer satışı" olarak geçecek. Bu arada Arda Güler geçtiğimiz günlerde piyasa değerini 6 milyon euroya çıkararak kendi yaş grubu içinde dünyanın en değerli futbolcusu olmuştu.

Ve Burak Kapacak transferi hayırlı olsun! Yeni takımı belli oldu

ARDA GÜLER'İN SEZON KARNESİ

Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla 12 maça çıkan Arda Güler 3 gol, 3 asistlik performansıyla büyülemişti. UEFA Konferans Ligi'nde de 2 mücadelede ter döken 17 yaşındaki futbolcu 2 asistlik katkı vermişti.