Son 'çilek' Marco Asensio! Takım yıldızlar ordusuna döndü

Real Madrid ile vedalaşmaya hazırlanan Marco Asensio'nun Galatasaray'ın radarında olduğu iddia edildi. Galatasaray'ın Marco Asensio ile ilk teması kurduğu ve oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak olduğu öne sürüldü. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Galatasaray bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor: Marco Asensio. Yaptığı sansasyonel transferlerle adından sıkça söz ettiren Galatasaray, zincirin son halkasını Marco Asensio ile atmak istiyor.

MARCO ASENSIO İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Galatasaray'ın Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marco Asensio ile ilgilendiği öne sürüldü. A Spor'un haberine göre Sarı-Kırmızılılar, yıldız isimle ilk teması kurdu. Real Madrid ile yeni kontrat konusunda anlaşamayan ve takımdan ayrılması beklenen Marco Asensio, Galatasaray'a gelmeye sıcak.

MARCO ASENSIO YILLIK 6 MİLYON EURO İSTİYOR

Marco Asensio Real Madrid'den yıllık 6 milyon euro talep etmiş, başkent ekibi ise 4 milyon euro önermişti. Bu rakamı kabul etmeyen başarılı futbolcu, Madrid temsilcisiyle bağlarını koparmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ALIRSA...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak isteyen Galatasaray ise Marco Asensio ile görüşmelere başladı. Galatasaray'ın şampiyon olup Devler Ligi biletini kapması halinde transferin gerçekleşmesinin son derece olumlu olduğu aktarıldı.

Bu sezon La Liga'da 20 maça çıkan Marco Asensio 5 gol, 3 asistlik katkı verdi.

www.aksam.com.tr