Şoke eden Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! Aziz Yıldırım devreye girdi

Aziz Yıldırım devreye girdi, Mesut Özil Fenerbahçe'de kaldı... Fenerbahçe'de sıkıntılı günler geçirmeye devam eden Mesut Özil'in sarı lacivertli kariyerini Aziz Yıldırım araya girerek sağlamlaştırdı.

Fotospor

Mesut Özil için Aziz Yıldırım devreye girdi. Fenerbahçe'de gösterdiği performans ve birçok maçı kaçırması sebebiyle bir kesim taraftarın tepkisini çeken ve ayrılma ihtimali doğan Mesut Özil için Aziz Yıldırım'ın devreye girdiği iddia edildi.

AZİZ YILDIRIM MESUT ÖZİL'İ İKNA ETTİ

Ali Yıldırım'ın Başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin döneceğini işaret ederek Mesut Özil'e "kal" demesi de işleri değiştirdi. Fenerbahçe'de başarılı olmak ve faal futbolu bıraktıktan sonra da kalmak isteyen Mesut'un bu yüzden ayrılmayı düşünmediği gelen bilgiler arasında.

İNGİLİZLER'DEN MESUT ÖZİL İDDİASI

Menajerine göre Mesut Özil sözleşmesinin sonuna kadar Fenerbahçe'de olacak... İngilizlere göre İstanbul'daki malikanesini 10 milyon dolar'a satışa çıkardı.

Ancak Mesut ticari işlerini yürütmek için İstanbul'da olmayı tercih ediyor.

Nedeni ise şehrin konumu. Çünkü Mesut'un işlerinin bir kısmı Londra'da, bir kısmı Düseldorf'ta, bir kısmı Dubai ve Katar'da, en uzak kısmı ise Endonezya'da.

Londra'da yaşamayı düşünse sadece Dubai ve Katar'a gidiş gelişi için iki kat zaman harcamak zorunda.

Aynı şey Dubai ya da Katar için de geçerdi. Endonezya için durum çok daha farklı. İstanbul'dan bile 11 saat. Ancak bu seyahat Almanya ya da İngiltere'den yapılırsa çok daha uzuyor.

Özellikle pandemi döneminde konuklarının İstanbul'a geliş-gidişinin de sorun olmaması Mesut'u kalma konusunda ikna etti.

AZİZ YILDIRIM DEVREDE

Ayrıca Ali Yıldırım'ın Başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin döneceğini işaret ederek Mesut Özil'e "kal" demesi de başka bir etken oldu. Fenerbahçe'de başarılı olmak ve faal futbolu bıraktıktan sonra da kalmak isteyen Mesut'un bu yüzden ayrılmayı düşünmediği gelen bilgiler arasında.

Bu arada iddiaya göre kısa süre önce Başkan Aziz Yıldırım yemek yediği mekanda Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci ile bir araya geldi. Selamlaştı. Daha önceden İstanbul'da pek çok kez konuk ettiği Mesut'a da, "oyna biraz. Hepimiz senden çok şey bekliyoruz" diyerek takılmayı ihmal etmedi. Mesut'un, Yıldırım'ı görünce ayağa kalkması ve oldukça saygılı davranması dikkatlerden kaçmadı.