Sofiane Feghouli'de beklenen oldu! Tüm Galatasaraylılar bu haberi bekliyordu

Galatasaray'da Sofiane Feghouli kararı verildi... 2017 yazında sarı-kırmızılılara imza atan ve kazanılan 2 Süper Lig şampiyonluğunda özellikle ligin ikinci devrelerinde gösterdiği performanslarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Feghouli'de yolun sonuna gelindi. 30 Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek olan Cezayirli futbolcu ile Galatasaray'ın yolları kesin olarak ayrılıyor.

Aksam.com.tr

Galatasaray'da bir devrin sonu... Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'daki 5 yıllık kariyeri sona eriyor. 2018 ve 2019 şampiyonluklarında önemli katkılar sunan fakat sonrasında istikrarsız performansıyla taraftarların tepkisini toplayan Feghuoli ile, Galatasaray sözleşme uzatmayacak. 32 yaşındaki futbolcu, Ağustos 2017'de 4 milyon 250 bin euro bonservis bedeliyle West Ham United'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray'da kalmak adına fedakarlık yapması beklenen "Soso"nun buna yanaşmadığı ve yönetiminin de tecrübeli futbolcunun yüksek maaş yükünden kurtulabilmek adına herhangi bir adım atmayacağı öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun kaderi belli oldu! Fenerbahçelilerin aylardır beklediği haber geldi

GALATASARAY'DAN FEGHOULI YERİNE GENÇ KANAT HAMLESİ

İsmi sık sık transferle anılan Feghouli ile yazın Olympiakos ciddi şekilde ilgilenmiş, devre arası transfer döneminde ise Medipol Başakşehir'in bir girişimi olmuştu. Feghouli'nin sözleşmesi sona ermesinin ardından, yoluna Süper Lig'den bir başka takımla devam etmesi ihtimaller arasında.

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcuyu gönderip yerine daha az maliyetli ve genç bir kanadı takıma kazandırmak istediği biliniyor.

Feghouli, Galatasaray'da 157 maça çıktı ve 34 gol, 30 asistlik bir performans sergiledi. Feghouli'nin Transfermarkt verilerine göre 2 milyon 200 bin euro.

Cengiz Ünder yorumu Fransa'da olay oldu! "Pişman değiliz, iyi ki gitmiş"

FEGHOULI: "GALATASARAY'DA YENİLGİ DÜNYANIN SONU"

Geçtiğimiz aylarda Cezayir Milli Takımı kampında VOA Afrique'ya konuşan Feghouli, "Galatasaray'a 27 yaşında geldim. Kariyerimdeki ilk kupaları burada kazandım. Eğer Galatasaray'da oynuyorsanız, her maçı kazanmalısınız. Bir mağlubiyet dünyanın sonu gibidir. Bu da benimle çok uyuşuyor." demişti

Feghouli, sözleşme konusuyla ilgili, "Haziran ayında sözleşmem bitecek ancak uzatmayı umuyorum. Hedefim Galatasaray'daki macerama devam etmek. 32 yaşına gireceğim ama bu takıma katacak çok şeyim olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullanmış, takımdaki genç oyuncular ile uyumu hakkında ise endişesi olmadığını dile getirerek, "Gençlere ayak uydurabilir miyim? Bence evet. Saha içinde lider rolüne bürünmek, benim için doğal bir şey." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Sumudica'nın sözleşmesi bu yüzden mi feshedildi? Sumudica FIFA'ya gidiyor