Sneijder'den Mourinho'ya 'golü gördün mü' hareketi

Wesley Sneijder'dan eski hocası Mourinho'ya gollü gözdağı!

Galatasaraylı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı formayla 2. golünü Kayserispor ağlarına bıraktı. Hollandalı yıldız futbolcu, daha önce de 4-2 kazandıkları Orduspor karşılaşmasında gol sevinci yaşamıştı.

Golden sonra büyük sevinç yaşayan Sneijder, devre arasında de eski hocası Jose Mourinho ile şakalaştı.

Sneijder; Kayserispor-Galatasaray maçını izlemeye gelen Inter'deki eski teknik direktörü Mourinho'ya "Golümü gördün mü!" diye gülerek el hareketi yaptı.Mourinho da gülerek " Gördüm" işaretini yaptı. Sneijder, 60. dakikada yerini Amrabat'a bıraktı.

SNEİJDER: JOSE'YE MESAJ GÖNDERDİM

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Kayserispor maçından sonra düşüncelerini dile getirdi..

"Genel olarak çok iyi performans sergilediğimiz bir maç oldu. İlk yarı çok güzel oynadık, galibiyeti ilk yarıda kopardık. Şampiyonlar Ligi dönüşleri kolay olmuyor. Önümüzde milli takım arası var, takımızın yarısından fazlası milli takımlara gidecek. Bugün için 3 puanla ayrılmak çok önemliydi. 

Bugünkü performansımdan mutluyum. Daha da iyiye gideceğim. Milli takıma gideceğim. Milli takımın kaptanıyım, oraya döndüğümden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Uzun zaman forma şansı bulamamıştım bu da performansımı etkiledi. Gol atmam önemli değil, yavaş yavaş gerçek Wesley'i göreceğiz. 

Jose Mourinho'yu yeniden görmek çok güzel. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. En son, Bayern Münih ile yapılan Şampiyonlar Ligi finalinde birlikteydik. Kendisini uzun zamandır görme şansı bulamadım. Onu gördüğüm için mutluyum. Mourinho'ya da bir mesaj gönderdim dikkatli olması ve gol atacağım yönünde" dedi.