Sivas'ta büyük yıkım

İlk yarıda üretemeyen Kanarya'da muhteşem golle Fred sahneye çıktı. 57'de Koita eşitledi. 80'de İrfan yeniden öne geçirdi. 90+4'te penaltıdan atan Manaj, Sarı-Lacivertliler'e kabusu yaşattı.

AKŞAM SPOR

Sivasspor'un 13'te Manaj'la attığı gol ofsayta takıldı. İlk 35 dk F.Bahçe: 0 isabetli şut, 0.08 gol beklentisi. Fred bu sezon ceza sahası dışından 2. golünü attı. Çıkarılınca soyunma odasına giden Edin Dzeko geri döndü.

ÇOK SİNİRLİYİM

İrfan Can Kahveci: "Çok sinirliyim. Top auta gidiyor. Liva kaleci refl eksiyle ayağını açmış. Ayağı sabit duruyor. Anlam veremiyorum. Cihan hocaya pozisyonu açıkladım. Futbolu bilmek lazım. Liva'nın ayağı adama gitmiyor. Bir şey söylemek istemiyorum. Böyle pozisyonlar yakıştıramıyorum. Bu işlerin nereye gideceğini artık tahmin edemiyorum."

GOLÜ AİLEM İÇİN ATTIM

Sivas'ta beraberlik golünü atan ve maç öncesi ödül alan Rej Manaj: "Bu maç benim için çok önemliydi, ailem yurt dışından geldi. Gol atmam çok önemliydi. Sivas benim ailem gibi oldu. Son 3 maçta 7 puan aldık. Çok mutluyuz. Transfer konusunu konuşmuyorum. Maçlara odaklanmış durumdayım. Sezon sonunda konuşuruz."

ZİRVEDEN UZAKLAŞTIK

Alexander Djiku maçın ardından kısa bir açıklama yaptı: "Maalesef büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu sonuçla ne yazık ki zirveden biraz uzaklaştık. Burada maalesef 2 puan kaybettik. Golü son dakikalarda yedik. Çok üzücü bir sonuç oldu bizim için."