Sivasspor'dan Süper Lig'in yıldızı için sürpriz hamle! Rıza Çalımbay da resmen onay verdi...

Rıza Çalımbay'dan Sivassporlu Max Gradel için olumlu rapor! Deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay, Sivasspor forması giyen Max Gradel'in potansiyelinden oldukça emin. İşte kritik imzanın detayları!

Süper Lig'de Sivasspor forması ile harikalar yaratan Max Gradel'e, Rıza Çalımbay'dan onay çıktı! Halihazırda sözleşmesi 2024 yazında sona erecek olan oyuncu ile makul şartlar çerçevesinde bir görüşme planlanıyor.

RIZA ÇALIMBAY'IN SİVASSPOR'UNDA MAX GRADEL İLE DEVAM

35 yaşında olmasına rağmen gösterdiği üstün performans ile dikkatleri üzerine çeken Max Gradel, Sivasspor için olmazsa olmaz isimlerin başında geliyor.

Normal şartlarda bu yaşta bir oyuncu ile direkt olarak vedalaşmayı düşünen yönetim, Fildişili hücumcunun özel bir potansiyele sahip olması sebebi ile farklı bir alternatif buldu!

Max Gradel ile şu anki 1 yılın üzerine süre eklemek isteyen Sivasspor, mali zeminde ise daha uygun bir anlaşma oluşturmayı planlıyor.

En nihayetinde ise hem oyuncu adına hem de kulüp adına karşılıklı anlaşmanın gözetildiği süreç, Gradel'in de beklentilerine göre şekillenecek.

ETKİLEYİCİ PERFORMANS

Sivasspor forması ile bu sezon 38 maça çıkan Max Gradel, 9 gol ile 10 asistlik harika bir katkı sağladı ve adeta hücum hattını tek başına yönlendirdi.