Sivasspor, Erdoğan Yeşilyurt'un sözleşmesini 5 yıl uzattı

Demir Grup Sivasspor, adı Galatasaray'la da anılan Erdoğan Yeşilyurt'un sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattığını açıkladı.

AA

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Erdoğan'ın sözleşmesinin 2024-2025 sezonuna kadar uzatılması konusunda anlaşmaya varıldı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın da yer aldığı imza töreninde, 26 yaşındaki futbolcu, kendisini 5 yıllığına Demir Grup Sivasspor'a bağlayan yeni sözleşmeye imza attı.

Sivasspor'un 2018-2019 sezonunda kadrosuna kattığı Erdoğan, Süper Lig'de kırmızı-beyazlı formayı 39 kez giydi ve 5 kez gol sevinci yaşadı.

Açıklamada, "Erdoğan Yeşilyurt'u tebrik eder, Demir Grup Sivasspor forması altında büyük başarılara imza atmaya devam etmesini temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

27 MAÇTA 5 GOL, 4 ASİST

26 yaşındaki başarılı futbolcu bu sezon çıktığı 27 maçta 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

2 YIL ÖNCE BEDELSİZ KADROYA KATILMIŞTI

Sivasspor, Erdoğan Yeşilyurt’u 2018 yılında Altınordu’dan bedelsiz kadrosuna katmıştı.

YEŞİLYURT: “SİVASSPOR İÇİN CANLA, BAŞLA MÜCADELE EDECEĞİM”

Sivasspor ile sözleşmesini 5 yıl daha uzatan DG Sivasspor’un başarılı futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt, “Daha öncede hep söylediğim gibi ‘Ben zaten büyük takımda oynuyorum’ söylemlerimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde de kırmızı-beyazlı formamız için canla, başla mücadele edeceğim” dedi.

Süper Lig ekiplerinden DG Sivasspor Kulübü, transferin gözde futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt ile 5 yıl daha sözleşme imzaladıklarını açıklamıştı. Bunun üzerine Yeşilyurt, sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

"BEN ZATEN BÜYÜK TAKIMDA OYNUYORUM"

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sivasspor’la 5 yıl daha sözleşme imzalamanın gururunu yaşadığını ifade ederek, “2 Sezondur büyük bir onurla formasını giydiğim Sivasspor Kulübü ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Daha öncede hep söylediğim gibi ‘Ben zaten büyük takımda oynuyorum’ söylemlerimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde de kırmızı-beyazlı formamız için canla, başla mücadele edeceğim. Sözleşmemi uzatmamda emeği geçen başkanımız Mecnun Otyakmaz’a, başkanvekilimiz Erdal Sarılar’a ve teknik direktörümüz Rıza Çalımbay’a teşekkür ederim” dedi.