Sivas'ı şampiyon yapacağım

Roberto Carlos, 5 bin taraftarın önünde Sivasspor’a 2 yıllık imza attı.

KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivasspor için var gücümüzle çalışacağız. Taraftarlarımız yalnız bırakmasın. Buraya şampiyonluk için geldik. Bunu başaracağız.

Sivasspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Brezilyalı efsane Roberto Carlos, AKŞAM’a iddialı mesajlar verdi. 4 Eylül Stadı’nda 5 bini aşkın taraftar önünde kendisini Yiğido yapan resmi sözleşmeyi imzalayan ünlü futbol adamı, yeni sezona taraftar ile bomba gibi gireceklerini belirtti. 

Carlos, şampiyonluk sevincini yaşamak için Sivasspor’a geldiğini vurguladı. Efsane, “Sivasspor’un başarısı için var gücümüzle çalışacağız. Taraftarlarımız bizleri bu yolda yalnız bırakmasın. Ekibimizle beraber şampiyonluk için geldik ve bunu da başaracak güçteyiz” dedi. Roberto Carlos sözlerini şöyle sürdürdü:

BAŞKAN İÇİN

KULÜP Başkanımız Mecnun Otyakmaz’a bir kez daha sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. Kendisi uçağa atlayıp benimle görüşmek için Moskova’ya kadar geldi. Kulüple ilgili fikirlerini benimle paylaştı. Bu beni mutlu etti. 

Tabİi benim çalışmalarımı biliyor ve futbolculuğumu zaten biliyordu. Yardımcı antrenör olarak çok güzel bir dönem geçirdim.  Otyakmaz’la fikirlerimiz örtüştü ve buradayım.”