Sinan Gümüş her teklifi reddetti, kendi bulduğu takıma gidiyor!

Sinan Gümüş cephesinde hareketli saatler yaşanıyor... Fraport TAV Antalyaspor, Sinan Gümüş için yeni bir teklifle geldi. Fenerbahçe, sezon başında tecrübeli futbolcu için Fatih Karagümrük ile anlaşmış, fakat 28 yaşındaki futbolcu teklifi kabul etmemiş ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Sarı-lacivertlilerin Efecan Karaca transfer girişiminde de Sinan yine Alanya'ya gönderilmek istenmiş, tecrübeli isim teklifi reddetmişti. İşte transferde son durum...

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de sezon başından beri kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'e Süper Lig'den teklif var. Fraport TAV Antalyaspor, Sinan Gümüş ile her konuda anlaştı.

Ertan Süzgün'ün edindiği bilgiye göre, Sinan Gümüş eski takımı Antalyaspor ile her konuda anlaştı. Sinan'ın anlaşmasına göre, 28 yaşındaki forvet kırmızı-beyazlılarda sezon sonu kadar kiralık olarak forma giyecek.

Fraport TAV Antalyaspor, Sinan'ı bazı kriterlerin (belli bir maç sayısı ve başarı maddeleri) gerçekleşmesi halinde satın alma opsiyonu ile kadrosuna katacak.

Fenerbahçe ile arası limoni olan Sinan Gümüş'ün bu anlaşmasına Başkan Ali Koç'un nasıl tepki vereceği merak konusu.

EMRE BELÖZOĞLU GİTTİKTEN SONRA FORMA ŞANSI BULAMADI

Sinan Gümüş geçtiğimiz sezonun başında Emre Belözoğlu'nun transferi olarak Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. 28 yaşındaki forvet, Vitor Pereira geldiğinde yollar ayrılmak istemiş, ancak Fenerbahçe'de kalmak için diretmişti. Bu isteğinden dolayı da Başkan Ali Koç tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

SADECE 20 MAÇA ÇIKABİLDİ

Fenerbahçe formasıyla sadece 20 maçta forma şansı bulabilen Gümüş, 3 gol 1 asistlik performans ortaya koyabildi. Transfermarkt verilerine göre, 28 yaşındaki Sinan Gümüş'ün piyasa değeri 300 bin euro.