Sinan Engin, ''Kayıtlara geçin'' dedi ve bombayı patlattı: Abdülkerim Durmaz dondu kaldı!

Ünlü yorumcu Sinan Engin, ligin ilk haftasından şampiyonluk favorisini ilan eti. Sinan Engin yaptığı açıklamada, ''Mertens ve Dubois da takıma dahil olduğu zaman, dün de söyledim bugün de söylüyorum: şampiyonluğun bir numaralı adayı Galatasaray'dır.'' dedi.

aksam.com.tr

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 13. tamamlayarak taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan, yeni sezona; yeni başkan, yeni teknik direktör ve yeni futbolcularla start veren Galatasaray, ligin ilk maçında zorlu Antalyaspor deplasmanından galibiyetle döndü.

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın yıldızına tepki: Bu takımın oyuncusu değil

SİNAN ENGİN: "EN BÜYÜK ADAY GALATASARAY, NET!"

Karşılaşmanın ardıdan Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında zorlu 90 dakikayı değerlendiren ünlü yorumcu Sinan Engin, Galatasaray'ı şampiyonluğun 1 numaralı adayı ilan etti. "Net bir şey söylüyorum," diyerek sözlerine başlayan Engin, "Abdülkerim Bardakcı ile ilgili soru işaretlerim varçok dengesiz, çok kontrolsüz, çok faul yapıyor, penaltı yaptırır ama mevcut oyuncuların yanına Mertens ve Dubois da takıma dahil olduğu zaman, dün de söyledim bugün de söylüyorum: şampiyonluğun bir numaralı adayı Galatasaray'dır, net! Bunu kayıtlara geçin." şeklinde konuştu.

Galatasaray Lucas Torreira transferinde Fenerbahçe'ye duacı!

ABDÜLKERİM DURMAZ'DAN İTİRAZ

Sinan Engin'E itiraz eden, programın bir başka yorumcusu eski Fenerbahçeli futbolcu Abdülkerim Durmaz ise "Dubois, Torreira ve Mertens bu takıma dahil olmadığı için bilmiyoruz ancak bu üç isim takıma dahil olduğunda herhangi bir fark yaratamazsa Galatasaray şampiyon olamaz. Galatasaray'ın Antalyaspor galibiyeti Allah'ın lütfu ve Muslera'nın başarısıdır" ifadelerini kullandı.

"Bu takım neden 13. oldu?" sorusuna verilen yanıt ikna edici olunca transfer bitti

aksam.com.tr